Ми у Facebook
24.04.2023, 15:23

Заготівля для щей: готуємо смачно

Дуже простий і швидкий рецепт заготівлі для щей. З нею ви зможете заощадити свій час!
Збережіть рецепт себе і обов'язково спробуйте!

Інгредієнти:

Капуста – 800 р.
Цибуля ріпчаста - 300 г.
Морква – 300 г.
Перець болгарський – 300 г.
Помідор
- 300 г. Петрушка - 10 г. Олія
рослинна – 50 мл. . л.

Приготування:

1. Моркву натираємо на великій тертці. Цибулю нарізаємо півкільцями. Болгарський перець – соломкою. Капусту тонко шаткуємо. Помідори нарізаємо часточками. Петрушку подрібнюємо.
2. Всі овочі та зелень перекладаємо в каструлю, перемішуємо. Варимо на середньому вогні до закипання. Потім додаємо сіль, цукор, олію. Варимо ще близько п'яти хвилин. Наприкінці варіння додаємо уксус.
3. Гарячу заготівлю для щей розкладаємо по стерилізованих банках і закочуємо. Банки перевертаємо, тепло кутаємо і залишаємо до остигання.

Приємного вам апетиту!





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ