Ми у Facebook
27.04.2023, 15:14

Весняний шоколадний десерт "Розсада"

Збережіть рецепт себе і обов'язково спробуйте!
Інгредієнти:

Горький (чорний) шоколад – 100 г
Цукор – 50 г
Желатин (швидкорозчинний) – 1 ст. ложка
Вершки (досить 10%) - 350 мл.
Молоко - 150

1. Замочуємо в ньому желатин, добре перемішуємо і залишаємо розчинний.
2. Розламуємо шоколад на дрібні шматочки. На маленькому вогні підігріваємо вершки разом із шоколадом, ваніліном та цукром. Помішуємо, поки шоколад не розтане, а цукор повністю не розчиниться. Слідкуємо, щоб вершки не закипіли.
3. Як тільки шоколад розтане, знімаємо його з вогню та вливаємо желатин через дрібне ситечко. Ретельно перемішуємо.
4. Розливаємо шоколадні вершки по стаканчикам і забираємо в холодильник на 2-3 години.
5. Подрібнюємо шоколадне печиво у дрібну крихту.
6. Застиглий десерт засипаємо шаром подрібненого печива, імітуючи землю. Потім у стаканчики можна посадити гілочки м'яти.

Ефектний десерт готовий!

Приємного Вам чаювання!





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

19.04, 14:28 15 унікальних великодніх писанок встановили біля Дубенського замку

19.04, 13:54 Як святкувати Великдень без шкоди для здоров'я: поради святкового харчування та активності після застілля

19.04, 13:19 У Канаді горить музей "Село спадщини української культури"

19.04, 12:36 На порозі Світлого Воскресіння: найщиріші вітання зі святом Великодня

19.04, 12:08 Семеро жителів Рівненщини попалися на незаконному видобутку бурштину на Рокитнівщині

19.04, 11:42 Фестиваль тюльпанів "Волинська Голландія" оголосив дату відкриття

19.04, 11:00 За минулу добу на Рівненщині згоріло 17 гектарів сухої трави

19.04, 10:35 На Гощанщині підліток на мотоциклі без документів та шолома потрапив у реанімацію після ДТП

19.04, 10:10 Збираємо великодній кошик: що потрібно покласти та що символізують страви?

19.04, 09:42 Токсичну речовину виявили в дитячому харчуванні Nestle з Фінляндії