Ми у Facebook
27.04.2023, 15:14

Весняний шоколадний десерт "Розсада"

Збережіть рецепт себе і обов'язково спробуйте!
Інгредієнти:

Горький (чорний) шоколад – 100 г
Цукор – 50 г
Желатин (швидкорозчинний) – 1 ст. ложка
Вершки (досить 10%) - 350 мл.
Молоко - 150

1. Замочуємо в ньому желатин, добре перемішуємо і залишаємо розчинний.
2. Розламуємо шоколад на дрібні шматочки. На маленькому вогні підігріваємо вершки разом із шоколадом, ваніліном та цукром. Помішуємо, поки шоколад не розтане, а цукор повністю не розчиниться. Слідкуємо, щоб вершки не закипіли.
3. Як тільки шоколад розтане, знімаємо його з вогню та вливаємо желатин через дрібне ситечко. Ретельно перемішуємо.
4. Розливаємо шоколадні вершки по стаканчикам і забираємо в холодильник на 2-3 години.
5. Подрібнюємо шоколадне печиво у дрібну крихту.
6. Застиглий десерт засипаємо шаром подрібненого печива, імітуючи землю. Потім у стаканчики можна посадити гілочки м'яти.

Ефектний десерт готовий!

Приємного Вам чаювання!





На правах реклами