Ми у Facebook
01.05.2023, 16:25

За цим рецептом виходять найсмачніші чебуреки

Спробуйте приготувати, і більше не зможете відмовитися від чебуреків!
Інгредієнти для тіста:

- Борошно - 250 гр
- Окріп - 120 мл
- Рослинна олія - 25 мл
- Горілка/коньяк - 25 мл
- Сіль – 1 ч.л.

Інгредієнти для начинки:

Фарш - 300 гр
Сіль, спеції - за смаком

Приготування:

Змішуємо борошно із сіллю. Додаємо окріп, олію та горілку. Замішуємо тісто, накриваємо харчовою плівкою і залишаємо на якийсь час. Кулінарний лайфхак. Горілка в цьому рецепті - це секрет хрусткого тіста! А якщо додати ложку горілки в дріжджове тісто, що вже піднялася опару перед замішуванням борошна - тісто буде пишнішим і повітрянішим.
Для начинки цибулю подрібнюємо у блендері з водою. З'єднуємо із фаршем.
Відщипуємо від тіста шматочок (приблизно 70 гр), розкочуємо з нього коло. Викладаємо на половину кола начинку, накриваємо другою половиною і щільно затискаємо краї, можна пройтися виделкою для надійності

Смажити у сковороді на добре розігрітій олії по 1-2 хв з кожного боку.

Викласти на паперову серветку, щоб пішли надлишки олії.

Налийте чай і насолоджуйтесь хрусткими чебуреками та соковитою начинкою!





На правах реклами