Ми у Facebook
11.05.2023, 09:00

Брав усе підряд: на Рівненщині чоловік обікрав будинок

Поліцейські затримали та висунули підозру місцевому мешканцю Рівненського району за крадіжку з будинку. Наразі 26-річний чоловік з села Сапожин перебуває у ізоляторі тимчасового тримання. Розглядається питання щодо застосування запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.
Про це повідомили у пресслужбі поліції Рівненської області.

Коли 45-річний житель села Бранів, колишнього Корецького району, повернувся додому, він помітив відкрите вікно, через яке проник невідомий злодій. Він негайно зателефонував своїй сестрі, щоб та викликала поліцію, і сам кинувся на злочинця. Він упіймав його та утримував його до приїзду правоохоронців.

За результатами слідчо-оперативної роботи на місці події встановлено, що 26-річний мешканець села Сапожин проник до будинку приблизно о 23:00 годині, розбивши металевим кутником склопакет. Він забрав з будинку все, що йому попалося: одяг, наручні годинники, побутові речі, кухонне приладдя. Щоб перевезти здобич, він взяв з собою один рюкзак та знайшов ще один усередині будинку.

Зловмисника раніше було помічено правоохоронцями. У травні цього року він був засуджений за завдання умисних легких тілесних ушкоджень. Однак суд вирішив не відправляти його до в'язниці, а наклав на нього випробування на протязі року. У нього також наразі розглядається кримінальне провадження за крадіжку. Таким чином, за скоєння цього нового злочину йому загрожує реальний термін ув'язнення від п'яти до восьми років.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, згідно з частиною 2 статті 15 і частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України, та підготували клопотання до суду щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте також:



На Рівненщині автомобіль в’їхав у торговий заклад
На Рівненщині зупинили водія з підробленими документами





На правах реклами