Ми у Facebook
13.05.2023, 12:20

Китайське мигдальне печиво: готуємо

Без глютену, молочки, яєць, цукру та з найефектнішим результатом
Інгредієнти на 8 одиниць:

1/ 4 склянки сиропу топінамбуру або другої (можна знизити за смаком)
1/4 склянки розтопленої кокосової олії
опціонально: 1 ст л мигдальної есенції
цілісний мигдаль для прикраси

Розігріти духовку до 160 градусів.

У великій чашці змішайте всі сухі інгредієнти. Додати всі рідкі інгредієнти та вимішати до однорідного тіста.

Сформувати із тіста 8 однакових кульок. Притиснути їх із 2х сторін, надавши форму пухкому печінці.

Зверху на кожне печиво вдавити по одному мигдальному горішку.

Викласти на вистелений деко пергаментом.

Випікати 10-12 хвилин|мінути| до золотистої скоринки.

Дістати печиво з духовки та дати охолонути. Печиво стане твердішим, коли охолоне.

Приємного апетиту!

Можна зберігати в герметичному контейнері до 3 днів при кімнатній температурі і до тижня в холодильнику.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ