Ми у Facebook
24.05.2023, 09:00

У міській дитячій лікарні Рівного новий керівник: Що відомо про головного лікаря

З 17 травня 2023 року директором КНП "Міська дитяча лікарня" РМР є Володимир Приступа, який з 2021 року працював заступником директора цього закладу.
«Від недавна очолюю Міську дитячу лікарню Рівного. Це єдина міська дитяча лікарня Рівного, що поєднує у собі, як первинний рівень надання медичної допомоги, так і спеціалізований. Окрім того, в закладі забезпечується широкий спектр реабілітаційних послуг маленьким пацієнтам. Розумію усю відповідальність, яка на мене покладена, у розвитку та створенні лікарні, як конкурентноздатного закладу охорони здоровʼя. Вдячний усім, хто довірив, довірився та дає конструктивні поради та критику. Окреме дякую колективу закладу, з боку якого відчуваю чималу підтримку!», – зазначає Володимир Приступа .



ТРУДОВИЙ ШЛЯХ:

- Володимир Приступа з 2007 року розпочав лікарську справу в колишній Поліклініці #2 Рівного.

- З 2013 здійснює діяльність за спеціальністю «Організація і управління охороною здоровʼя».

- У 2019-2021 роках працював на посаді заступника начальника управління охорони здоровʼя виконавчого комітету Рівненської міської ради.

- Окрім того, у трудовому стажі нинішнього директора Міської дитячої лікарні Рівного зазначені посади і начальника інформаційно-аналітичного центру, і начальника лікарні з поліклінікою, інше.

Нагадаємо, досі медзаклад очолював Микола Надєйко. Він пропрацював у міській дитячій лікарні 11 років.





На правах реклами