Ми у Facebook
24.05.2023, 13:00

Відпочинок на Білому озері: Що пропонують в оздоровчому комплексі РАЕС

Цьогоріч на гостей бази відпочинку очікує низка новинок для ще більш захоплюючого дозвілля та рекреації.
На території реабілітаційно-оздоровчого комплексу РАЕС «Біле озеро» завершується підготовка до початку нового оздоровчого сезону.

Наразі на території комплексу проводяться ремонтні роботи у хлібопекарському цеху їдальні, санвузлі загального користування, триває благоустрій території та поточний ремонт будиночків, зокрема встановлено 58 нових холодильників. Також проводиться рекультивація піску на пляжі та дитячому ігровому майданчику для безпечного й комфортного відпочинку найменших гостей.







Для якісного відпочинку працівників Рівненської АЕС та інших гостей з різних куточків світу закуплено сучасні плавзасоби та спортивний інвентар за кошти Первинної профспілкової організації електростанції.





Це: п’ять водних велосипедів, шість каяків, п’ять сапбордів, п’ять човнів, дві дошки для віндсерфінгу, а також комплекти рятувальних жилетів; м’ячі для волейболу, баскетболу, пляжного футболу, ласти та маски для плавання, ракетки та воланчики для бадмінтону, ракетки та м’ячики для пляжного тенісу, скакалки, великі вуличні шахи, набори шахів і шашок, палиці для скандинавської ходьби, тенісний і більярдний столи. Тож вже у новому сезоні 2023 року всі відпочивальники зможуть взяти напрокат з вищеперерахованого те, що до вподоби та організувати своє дозвілля відповідно до власних захоплень. Ну, а для тих, хто надає перевагу ліниво грітися на сонці під шум легких хвиль озера для оренди доступні шезлонги.

Директор РОК «Біле озеро» Ярослав Устимчик підкреслив, що комісія у складі представників різних структурних підрозділів Рівненської АЕС підтвердила готовність турбази до оздоровчого сезону 2023 року:

«Відкриття комплексу на повну потужність заплановано вже з 1 червня. Тут буде забезпечено цілодобову роботу медичного пункту та охорону громадського порядку. Задля безпеки відвідувачів просимо обирати місця для відпочинку лише території комплексу, що визначена огорожею», – наголосив директор РОК «Біле озеро».

Традиційно старт оздоровчого сезону знаменує велопробіг до Білого озера, який цього року приурочений до 50-річчя Рівненської АЕС і пройде як благодійний захід для підтримки Збройних сил України. Старт у Вараші від стадіону «Ізотоп» 28 травня о 10:00. Благодійний внесок від 200 гривень.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ