Ми у Facebook
14.06.2023, 11:10

Жіночі секрети: топ-2 принти в одязі, які будуть робити вас стрункішими

До нас наближається літо, а разом із ним - сезон легких суконь. Пропонуємо вам переглянути два найпопулярніші принти в одязі, які підкреслять ваші переваги і заховають недоліки.
Дрібний горошок
Класичний малюнок насправді дуже вигідно "краде" зайві кілограми. Важливо пам'ятати, що візуально зменшує тільки дрібний горошок. Великий малюнок навпаки зробить вас візуально більшими, а тому від нього точно варто відмовитися. На літо ви можете обирати сарафани та сукні вільного крою з тканини з малюнком в дрібний горошок. Також не варто забувати, що такий візерунок має гарний вигляд і на брюках. Не забувайте робити акцент на талії або вище неї, так ви будете здаватися ще стрункішою.

Вертикальна смужка
Золота класика - усі знають, що смужка подовжує силует і візуально його витягує. Однак не всі жінки обирають такий малюнок, побоюючись, що будуть мати банальний вигляд. На щастя, зараз ви можете обрати безліч яскравих і незвичайних варіантів, з якими точно забудете про комплекси. Смужка на сукнях і сарафанах може бути кольоровою, вузькою, широкою, лаконічною або ж максимально "кричущою". Цей візерунок підходить і для брючних комплектів. Зверніть увагу лише на те, що широка смужка "любить" акцент на декольте, а вузькі смуги мають чудовий вигляд на більш закритому одязі.





На правах реклами