Ми у Facebook
23.04.2023, 12:37

У Дубенському замку запрацювала спеціальна дитяча ігрова кімната, де допомагають дітям подолати наслідки війни

На території старовинного замку у місті Дубно працює розважальна локація для дітей. Простір створений для того, щоб підтримати дітей та їхні родини, а також зменшили негативний влив війни на них.
Дитячу ігрову кімнату «СПІЛЬНО» у стінах Дубенського замку відкрили у рамках проєкту від Дитячого фонду ООН (UNICEF). Мета створення такого простору – подолати психологічні наслідки війни в ігровій формі.

Дубенчани та внітрішні переселенці можуть відвідувати усі заходи та майстер-класи безкоштовно.

Такі локації створюють в усіх містах, де є велика кількість внутрішніх переселенців. Це вже друга локація в Рівненській області. Перша, що знаходиться у місті Рівному, працює ще з початку року. Тут діти матимуть змогу погратися у колі однолітків, а їхні батьки зможуть отримати корисну інформацію. Дякуємо за посмішки на обличчях наших дітей",

- розповіла начальниця управління культури і туризму Рівненської ОДА Любов Романюк.

Маленькі відвідувачі дитячого простору мають можливість брати участь у майстер-класах, дивитися вистави, проходити арт-терапію, гратися з однолітками в різноманітні розвиваючі ігри, читати книжки, спілкуватись тощо.

У просторі також можна отримати консультацію лікаря та психолога.

Дитячий простір «СПІЛЬНО» у Дубенському замку працюватиме за графіком:
з 10:00 до 19:00 щодня



Загалом, дитячі точки «Спільно» працюють у 20 областях України. Лише за рік відкрили 150 точок «СПІЛЬНО» в різних регіонах України.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ