Грінки з кишенькою: простий рецепт для всієї родини
- батон – 1 шт.;
- сир – 150 г;
- родзинки – 70 г;
- сметана – 1 ст. л.;
- яйце куряче – 1 шт.;
- вершкове масло – 100 г.
Приготування:
1. Нарізаємо батон, чергуючи надрізи, перший повністю, другий не повний розріз. Так ми робимо кишеньки, в які потім покладемо начинку.
2. У спільній чаші змішуємо сир, родзинки та сметану до однорідності. Зверніть увагу, у рецепті немає цукру, тому що сухофрукт надає солоду кисломолочним продуктам.
3. Кожну кишеньку начиняємо начинкою з сиру, це приблизно по 1,5 столових ложок.
4. В окремій мисці розбиваємо яйце, збовтуємо так, щоб білок перемішався із жовтком. Обволікаємо кожну грінку з обох боків у яйці.
5. Розігріваємо сковороду, розтоплюємо на поверхні вершкове масло. Обсмажуємо грінки на середньому вогні до золотистої скориночки. Смачного!

кулінарія, поради, Грінки з кишенькою, сніданок, смачний перекус, рецепт
Астропрогноз для всіх знаків на 11 травня

Дізнайтеся, що вам підготували зорі на завтра.
переглядів: 195
Як навчитись швидко прибирати: поради, які спростять життя

Прості поради для легкого прибирання.
переглядів: 698
Легкий та корисний салат, який полюбить вся сім'я: рецепт

Смачний і красивий салат — чудовий зразок французького смаку
переглядів: 1595
День бузку в Пересопниці: свято краси, мистецтва та підтримки ЗСУ 11 травня

Завтра, 11 травня, мальовниче село Пересопниця Рівненського району знову стане центром весняної краси та патріотичного духу, адже тут відбудеться традиційне свято – День бузку. Цьогоріч програма поєднає чарівні аромати весни, унікальне українське мистецтво та можливість підтримати наших захисників.
переглядів: 310
Увага: кліщі! Поради медиків, як уберегтися від небезпечних укусів

З приходом весни та потепління в Україні розпочався сезон активності кліщів. Медики та епідеміологи попереджають про зростання кількості випадків укусів цих небезпечних павукоподібних серед населення.
переглядів: 850