Ми у Facebook
04.06.2023, 15:23

Ароматні гостренькі помідори на зиму - саме з картоплею!

Помідори по-корейськи на зиму. Збережіть рецепт собі і обов'язково спробуйте!
Інгредієнти:

Помідори стиглі - 2 кг
Морква – 4 шт.
Перець болгарський – 5 шт.
Оцет 9% - 100 мл
Олія - 100 мл
Часник - 5 зубчиків
Перець червоний (чилі) мелений - 1 ст. ложка Сіль - 2 ст. ложки
Цукор - 100 г
Зелень (петрушка, кріп, кінза) – за смаком

Приготування:

1. Банки заздалегідь стерилізуємо будь-яким зручним для вас способом.
2. Миємо всі овочі. Перець, моркву та часник очищаємо та пропускаємо через м'ясорубку. Додаємо в отриману суміш цукор, сіль, мелений перець чилі, олію, оцет і дрібно нарізану зелень. Ретельно перемішуємо до повного розчинення цукру та солі.
3. Помідори розрізаємо навпіл і вирізаємо серцевини. І викладаємо в банки розрізом униз. Зверху викладаємо шар овочів із зеленню. Заповнюємо так усі банки, доки інгредієнти не закінчаться.
4. Банки поміщаємо в ємність із теплою водою (на дно кладемо рушник, щоб дно банок прогрівалося рівномірно і не лопнуло), доводимо до кипіння і стерилізуємо помідори 15 хвилин.
5. Закочуємо банки кришками, перевертаємо догори дном, укутуємо і залишаємо так до повного остигання.

Приємного вам апетиту!





На правах реклами