Ми у Facebook
04.06.2023, 20:18

Ірина Чепурна: “Ми максимально якісно виконуємо свою роботу, аби наші дівчатка чудово виглядали”

Доглядові процедури сьогодні набирають небаченої популярності. Коли іще ми були так близько до того, щоб вмить змінити свою зовнішність на краще: прибрати зайві недоліки з обличчя, додати об’єму губам? Косметологиня Ірина ЧЕПУРНА розповідає для журналу “РІВНЯНИ”, як це та інше можна зробити в її салоні. Переконує: красивою бути легко.
– Ви власниця відомого у Рівному косметологічного центру, який з’явився після початку повномасштабного вторгнення рф в Україну. Що спонукало вас відкрити його в такі нелегкі часи?

– Після повномасштабного вторгнення ми переїхали в Рівне з Харківщини. Ми не знали, що робити і як жити далі. Звісно, думали, що це тимчасово, але вийшло так, що довелося залишитись. Зі мною була моя сім’я та команда. Для сумнівів не мали часу, бо нам потрібно було жити. Тож уже через два тижні ми прийняли рішення, що будемо відкривати тут клініку. По суті, я просто перевезла в Рівне свою клініку з Харківщини. А ще – перевезла свій досвід. Я знайшла чудове приміщення, зробила в ньому невеличкий ремонт, і ми ризикнули відкритися. Звісно, це було нелегке рішення, але ми вірили у свої сили. Чому? Бо в нас була класна команда, світове навчання за плечима та багато техніки, яка чудово працює. Ми очікували, що досягнемо успіху через рік, але він прийшов значно раніше. За цей час ми стали одним із топових косметологічних центрів у Рівному, прийняли понад 1500 клієнтів, з яких багато тепер постійні, та прекрасно себе зарекомендували.

– Разом з вами із Харківщини переїхала й ваша команда. Які фахівці в ній працюють та чому їм довіряють?

– З моменту відкриття у нас було три людини. Але одна дівчинка зі страшних причин була змушена повернутися додому, мала певне горе. Тож наразі у нас двоє косметологів: я та моя колега Аліна. Вона висококваліфікований фахівець із медичною освітою, завжди була зі мною і на Харківщині. Так, наша команда невелика, але відкрию вам секрет: найближчим часом ми плануємо взяти до себе ще одну дівчинку, оскільки не встигаємо виконувати всі обсяги роботи. А поки що так – злагоджено працюємо вдвох на чудові результати.

– Ваша клініка надає понад 50 процедур у сфері косметології. Розкажіть про ці послуги. Які з них користуються найбільшою популярністю?

– Дійсно, у нас максимально широкий спектр послуг, які ми надаємо. Починаючи з усіх доглядових процедур, таких як: чистка обличчя, пілінги; продовжуючи це все апаратними процедурами. В загальному, у нас 10 апаратів, які роблять нереальний результат:

IPL
Smas ліфтинг
Мікроголковий рф
Лазерна епіляція
Неодимовий лазер
Вакуумно-роликовий масаж
Багатофункціональні платформи для доглядових процедур
Міостимуляція СatioVital
Мікродермабразія

Також у нас повний спектр ін’єкційної косметології: починаючи з контурної пластики, закінчуючи ботулінотерапією. Ми працюємо насамперед над якістю шкіри, щоб вона була без зморщок, без висипів, без пігментації. Всі найбільш важкі техніки ми виконуємо, а також працюємо із найпреміальнішими препаратами.

– Сьогодні чимало дівчат та жінок справді полюбляють косметологічні процедури. Збільшити губи, або ж позбутися ненависних зморщок – стало надто легко! Попри це, багато хто боїться наважитися на такі зміни, хоч і хотіли б. Яку пораду можете дати цим людям?

– Найкращий варіант у будь-якій справі – не затягувати. Усе потребує своєчасного вирішення.

Обирайте свого косметолога з хороших відгуків. Бо не завжди те, що показують в рекламі, це добре. Важливо, щоб людина вам підходила по духу, була великим професіоналом своєї справи, хотіла розвиватися і бачила красу правильно (щоб це не була гіперкорекція, до прикладу). Це дуже погано, коли у вашого фахівця є ціль – лише заробити гроші. Такого не повинно бути. Ваш фахівець має бути обов’язково компетентним.

Спочатку прийдіть хоча б на консультацію. Ви відразу зрозумієте, наскільки ваш фахівець освічений та чи може вам допомогти. Він повинен провести для вас грамотну, красиву, доступну консультацію. А далі вже можна почати з мінімальних процедур. Я зазвичай раджу дівчаткам прибрати хоча б один тригер роздратування. Припустимо, ті ж “гусячі лапки” – щоб посмішка лишалася гарною, без зморщок. Варто зробити хоча б одну зону, щоб побачити результат. А потім, гарантую, ви вже самі захочете повернутися, коли зрозумієте, що дійсно можна бути молодшою, красивішою і відчувати себе щасливою.

– Якось Магатма Ґанді сказав, що постійне прагнення бути кращим є обов’язком людини. Як ви вдосконалюєте свої навички? Що допомагає вам професійно зростати?

– Прагнення – одна з надважливих речей. І нам справді допомагає те, що ми хочемо бути кращими. Триматися на високому рівні на постійній основі дуже нелегко, але нам вдається, тому що ми за результат. А якщо ти показуєш класні результати, ти можеш почуватися спокійно, бо маєш чудову репутацію. Будь-яка людина, яка в нас була, є нашим обличчям. Тому ми максимально якісно виконуємо свою роботу, аби наші дівчатка чудово виглядали. Якісна робота дає гарантію того, що твої клієнти будуть рекомендувати тебе й іншим.

Окрім того, нас мотивують наші сім’ї. Ми маємо дітей і хочемо для них краще майбутнє. Це допомагає працювати ще більше, отримувати ще більше нових навичок в Україні, а також за кордоном у найкращих світових фахівців.

Саме з цих причин ми завжди стараємося йти в ногу з часом, завжди маємо всі новинки. Ми за сучасність, але все перевіряємо. Будь-яка новинка не є золотом, тож ми все тестуємо та залишаємо лише найкраще.

– Кажуть, що ваша студія косметології – це рай для жіночої статі. То що ж за секрет, завдяки якому клієнтки почуваються у вас настільки добре?

– Насправді, ніякого секрету немає. Просто ми людяні, добрі, відкриті, максимально прості. З нами люди відчувають себе як удома. У нас завжди грає приємна музика. Ми проймаємося людьми. Ми дуже любимо свою роботу. Ми дуже любимо і поважаємо своїх пацієнтів. Ми завжди приймаємо їх з відкритою душею. Повірте, є різні люди, але якщо ти сам випромінюєш добро, якщо ти наповнений енергією, позитивом, люди це відчувають. Люди тягнуться до подібних собі.

Якщо нас обирають, отже відчувають нас “своїми”, це дуже важливо. Коли ти знаходиш саме “свого” спеціаліста, ваші відносини стають більшими, ніж просто “косметолог-пацієнт”. Ви вже як маленька сім’я. З’являється така довіра, що ділитися проблемами одне з одним стає легко.

Ось так… Все по-домашньому, все по-справжньому. Наші посмішки щирі, серця – відкриті!

– Жінки мають любити себе та отримувати увагу не лише 8-го березня. Чи погоджуєтеся з цією фразою?

– Я завжди люблю говорити, що можна у 20 років виглядати на 40 і в 40 – можна виглядати на 20. Тому потрібно любити себе. Потрібно доглядати за собою. Як мінімум, мати в домашньому арсеналі хороший професійний догляд. Тому що це вже 70% успіху.



Рівне, вул. Київська, 16
0956088434
0986018163
Instagram: @irisha_chepurnaya







На правах реклами