Ми у Facebook
06.06.2023, 09:00

Хрумкі малосольні огірочки до вашого столу

Огірки хріном не зіпсуєш!
Збережіть рецепт собі і обов'язково спробуйте!
Інгредієнти:

Огірки - 1 кг
Вода - 1 л
Корінь хрону - брусочок 10 см
Кріп - 1 пучок
Яблучний оцет – 1 ч. л.
Часник - 5-6 зубчиків;
Перець горошок – 4-5 шт.
Гвоздика - 4-5 шт.
Велика сіль - 2 ст. л.
Цукор - 1 ст. л.

Приготування:

1. Добре промиваємо огірочки і зрізаємо краї. Огірки можна порізати чи залишити цілими. Кріп і корінь хрону крупно нарізаємо.
2. У заздалегідь простерилізовані банки вкладаємо хрін, кріп, зубчики часнику та огірки.
3. Готуємо розсіл: у воді розчиняємо цукор та сіль, додаємо перець та гвоздику. Доводимо суміш до кипіння, варимо 1-2 хвилини, вливаємо оцет і вимикаємо.
4. Гарячим розсолом заливаємо огірки, накриваємо банки марлею і залишаємо на добу за кімнатної температури.

Далі огірочки можна зберігати в холодильнику, якщо не з'їсте їх першого ж вечора!

Приємного вам апетиту!





На правах реклами