Ми у Facebook
07.06.2023, 14:55

Убив вівчарку за доберамана: на Рівненщині поліція розслідує

ілюстративне фото

Поліцейські в Рівному розслідують інцидент, в результаті якого загинула вівчарка, - повідомляє пресслужба поліції Рівненщини.
За інформацією, надійшло два дзвінки на лінію "102" з різницею у дві години від власників домашніх собак, одна з яких загинула.

Під час розслідування на місці події поліцейські встановили, що 48-річний рівнянин разом із дружиною вигулював двох доберманів на повідках близько 20:00 год. У цей час німецька вівчарка, яка вийшла з невідчиненої хвіртки будинку на вулиці Харківській, напала на доберманів. Господарі домашніх собак намагалися розірвати бійку, але безуспішно. Чоловік, перебуваючи у стані афекту, ударив вівчарку невідомим предметом, що призвело до її смерті.

Чоловік не може пояснити, як саме він завдав смертельних травм, стверджуючи, що діяв імпульсивно і схопив те, що було під рукою. Крім того, одного з його доберманів покусала вівчарка, і у собаки виявлені укуси.

За фактом жорстокого поводження з твариною розпочато досудове розслідування, під час якого з'ясовуються всі обставини і знаряддя злочину.





На правах реклами