Ми у Facebook
09.06.2023, 12:03

Університет на Рівненщині співпрацюватиме з з Університетом Маямі (Оксфорд)

помічник ректора з міжнародного співробітництва і фандрайзингу Національного університету «Острозька академія», професор Едуард Балашов провів онлайн-зустріч із мером м. Оксфорда п. Білом Снейвлі.
А також керівником кафедри юстиції і суспільних студій, виконавчим директором Центру демократії ім. родини Менардів доктором Джоном Форреном та директором навчальних програм бакалаврського рівня Центру навчання Університету Маямі в Огайо доктором Томасом Міско.

«Дякуємо колегам з Університету Маямі за плідну дискусію. Готуємо пропозиції щодо можливих напрямів співпраці в рамках виконання стратегії інтернаціоналізації НаУОА. Упевнені, що співпраця Острозької академії та Університету Маямі в Огайо буде довготривалою і взаємно корисною для обох сторін, - сказав Едуард Балашов.

Довідково: Університет Маямі – державний дослідницький університет в Оксфорді, штаті Огайо. Заснований у 1809 році і є другим найстарішим університетом в Огайо, десятим найстарішим державним університетом у Сполучених Штатах. У сучасному університеті навчається понад 24 тисячі студентів. Університет Маямі надає гуманітарну освіту; пропонує понад 120 програм бакалаврату й понад 60 програм магістратури в межах своїх 7 шкіл і коледжів у галузі архітектури, бізнесу, інженерії і гуманітарних наук.

Про це йдеться на офіційній сторінці Національного університету Острозька академія.

Нагадаємо, Острозька академія увійшла до десятки найкращих університетів України. Студент "Острозької академії" показав світові Захисників "Азовсталі".





На правах реклами