Смачно й вишукано: Полуничне тірамісу з вершковим кремом
- полуниця - 400 г;
- цукор - 3 ч.л;
- печиво «Савоярді» - 220 г;
- вершки 33% - 500 мл;
- сир «Маскарпоне» - 500 г;
- цукрова пудра - 150 г.
Спосіб приготування полуничного тірамісу:
Полуницю миємо, обсушуємо, відправляємо у чашу блендера. Додаємо до ягід цукор за смаком та збиваємо до однорідності.
Для крему у глибоку ємність вливаємо охолоджені вершки. Збиваємо їх міксером до утворення пухкої щільної маси. Як тільки почнуть добре гуснути, додаємо пудру, сир і збиваємо до однорідного пухкого крему.
На дно форми викладаємо змочене у полуничному соусі печиво. Зверху викладаємо і рівномірно розподіляємо половину крему. Далі знову шар просоченого печива і зверху решту крему.
Даємо настоятися кілька годин в холодильнику. Прикрашаємо за бажанням й смакуємо!
смачний десерт, сезон полуниці, полуниця, що приготувати, полуничний десерт, полуничне тірамісу, споживач
В Україні скоротили терміни отримання термінового паспорта
Українці відтепер зможуть отримати паспорт всього за тиждень. Уряд скоротив термін оформлення термінового українського паспорта з 10 до 7 робочих днів. Про це повідомили в Міністерстві внутрішніх справ.
переглядів: 145
Готуємо зелениці: рецепти смачних страв з грибів
Грибний сезон – чудова пора для заготівель на зиму. Зелениці – одні з найулюбленіших грибів для соління, а також для маринування. Вони мають ніжний смак і приємний аромат. Щоб насолоджуватися цими смаколиками взимку, важливо правильно їх підготувати.
переглядів: 159
Куди звертатися для відновлення втраченого військового квитка
Важлива інформація для військових!
переглядів: 189
Відпочинок, або зайві турботи: астропрогноз на 17 жовтня
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на завтра.
переглядів: 303
Що зробити із трояндами восени, щоб вони пишно зацвіли весною?
Троянди - доволі примхливі квіти, тому осінній період дуже важливий для їх подальшого росту і пишного цвітіння. Роповідаємо про те, що варто зробити у цей період.
переглядів: 1196