Ми у Facebook
16.06.2023, 13:48

Полунична панакота: яскравий та ароматний десерт із доступних продуктів

Всього 30 хвилин приготування і можна насолоджуватися неймовірним десертом з присмаком вершків. А полуниця додає свіжої нотки
Приготування:

Розчинити в окропі желатин.

Перемішати, залишити на п'ять хвилин для набухання.

Всипати в каструлю з товстим дном звичайний і ванільний цукор, влити вершки та молоко. Прогріти суміш протягом двох хвилин. До кипіння не доводити.

Зняти з плити ємність, влити желатин.

Компоненти перемішати, охолодити.

Очистити від хвостиків і стеблинок свіжу полуницю, перетворити на пюре будь-яким доступним способом.

Розлити масу у креманки.

Зверху – вершкова суміш.

Шари перемішати вилкою.

Креманки поставити у холод до повного застигання.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

29.05, 14:36 Рівне готується прийняти фінал жіночого Кубку України з футболу

29.05, 14:02 Ціни на яблука "доганяють" ціни на полуницю: огляд з Центрального ринку Рівного

29.05, 14:00 Безкоштовний проїзд до зоопарку: у Рівному відбудеться акція до Дня захисту дітей

29.05, 13:49 Рівненщина: в обласному військовому ліцеї зможуть навчатися дівчата

29.05, 12:59 Мошки атакують: що робити, щоб уникнути укусів та алергії

29.05, 12:30 У Рівному та Сарнах не пропустили кортеж загиблих воїнів: водіям виписали штрафи

29.05, 12:00 Вакцинація проти сказу: Рівненщина отримала понад 2 тисячі доз антирабічної вакцини

29.05, 11:05 Представниці рівненського "Інваспорту" встановили три рекорди світу на міжнародних змаганнях

29.05, 10:59 На Сарненщині на пів доби припинять газопостачання в декількох селах

29.05, 10:43 На тілі немає живого місця: в Одесі хлопця вдарило струмом на даху вагона