Ми у Facebook
16.06.2023, 13:48

Полунична панакота: яскравий та ароматний десерт із доступних продуктів

Всього 30 хвилин приготування і можна насолоджуватися неймовірним десертом з присмаком вершків. А полуниця додає свіжої нотки
Приготування:

Розчинити в окропі желатин.

Перемішати, залишити на п'ять хвилин для набухання.

Всипати в каструлю з товстим дном звичайний і ванільний цукор, влити вершки та молоко. Прогріти суміш протягом двох хвилин. До кипіння не доводити.

Зняти з плити ємність, влити желатин.

Компоненти перемішати, охолодити.

Очистити від хвостиків і стеблинок свіжу полуницю, перетворити на пюре будь-яким доступним способом.

Розлити масу у креманки.

Зверху – вершкова суміш.

Шари перемішати вилкою.

Креманки поставити у холод до повного застигання.





На правах реклами