Полунична панакота: яскравий та ароматний десерт із доступних продуктів
Розчинити в окропі желатин.
Перемішати, залишити на п'ять хвилин для набухання.
Всипати в каструлю з товстим дном звичайний і ванільний цукор, влити вершки та молоко. Прогріти суміш протягом двох хвилин. До кипіння не доводити.
Зняти з плити ємність, влити желатин.
Компоненти перемішати, охолодити.
Очистити від хвостиків і стеблинок свіжу полуницю, перетворити на пюре будь-яким доступним способом.
Розлити масу у креманки.
Зверху – вершкова суміш.
Шари перемішати вилкою.
Креманки поставити у холод до повного застигання.

На Рівненщині віддали останню шану загиблому Герою

У Здовбиці попрощалися з загиблим Сергієм Стецюком.
переглядів: 3
На тілі немає живого місця: в Одесі хлопця вдарило струмом на даху вагона

Струмом уразило хлопця 2014 року народження, який заліз на дах вантажного вагона на залізничній станції в Одесі.
переглядів: 189
Свято Вознесіння Господнього: привітання для близьких, листівки, побажання

29 травня 2025 року відзначають Вознесіння Господнє за православним календарем. Це велике свято, на яке варто робити добро, допомагати ближнім і бажати щастя й добробуту.
переглядів: 256
29 травня — Вознесіння Господнє: історія й традиції святкування

Сьогодні, 29 травня, православні християни святкують велике дванадесяте свято Вознесіння Господнього.
переглядів: 244
Рівне попрощається з двома захисниками: Володимиром Примаком та Олександром Войдило

29 травня у Рівному відбудеться прощання з двома воїнами, які віддали життя за незалежність України — Володимиром Примаком та Олександром Войдило. Вони були зовсім різного віку, мали різні життєві шляхи, але об’єднані єдиною справою — обороною Батьківщини.
переглядів: 354