Полунична панакота: яскравий та ароматний десерт із доступних продуктів
Розчинити в окропі желатин.
Перемішати, залишити на п'ять хвилин для набухання.
Всипати в каструлю з товстим дном звичайний і ванільний цукор, влити вершки та молоко. Прогріти суміш протягом двох хвилин. До кипіння не доводити.
Зняти з плити ємність, влити желатин.
Компоненти перемішати, охолодити.
Очистити від хвостиків і стеблинок свіжу полуницю, перетворити на пюре будь-яким доступним способом.
Розлити масу у креманки.
Зверху – вершкова суміш.
Шари перемішати вилкою.
Креманки поставити у холод до повного застигання.
Стало відомого про смерть знаного лікаря
Помер Георгій Георгійович Чехович – хірург-ортопед-травматолог, доцент, кандидат медичних наук, заслужений лікар України, автор наукових робіт, раціоналізаторських пропозицій та винаходів.
переглядів: 405
Громада на Рівненщині проститься із полеглим Захисником
15 вересня 2024 року пішов із життя захисник України Сергій Анатолійович Малухін із Терентієва, що на Гощанщині.
переглядів: 340
У Рівному звучатимуть кінохіти
На закритті органного фестивалю «VIVA MUSICA ORGANUM» звучатимуть саундтреки з кіношедеврів сучасності!
переглядів: 291
Сніданок нашвидкуруч: готуємо пухкі американські панкейки
Трішки молока, дрібка солі, яйце, борошно, цукор і ваше натхнення - смачні та пишні панкейки на сніданок готові.
переглядів: 1162
Гороскоп на 18 вересня: прогноз на середу для всіх знаків зодіаку
У середу, 18 вересня, зірки мають багато сказати про кохання, роботу та життєві рішення. Стрільцям і Водоліям доведеться запастися терпінням, а Овнам і Ракам є шанс на успіх у міжособистісних стосунках. Лев відчує прилив мотивації, а у Діви з’явиться шанс вирішити проблеми, які досі її хвилювали.
переглядів: 605