Полунична панакота: яскравий та ароматний десерт із доступних продуктів
Розчинити в окропі желатин.
Перемішати, залишити на п'ять хвилин для набухання.
Всипати в каструлю з товстим дном звичайний і ванільний цукор, влити вершки та молоко. Прогріти суміш протягом двох хвилин. До кипіння не доводити.
Зняти з плити ємність, влити желатин.
Компоненти перемішати, охолодити.
Очистити від хвостиків і стеблинок свіжу полуницю, перетворити на пюре будь-яким доступним способом.
Розлити масу у креманки.
Зверху – вершкова суміш.
Шари перемішати вилкою.
Креманки поставити у холод до повного застигання.

На Острожчини відкрили меморіальну дошку загиблому Герою

У Хорівському ліцеї відбулася зворушлива та водночас знакова подія — урочисте відкриття меморіальної дошки на честь випускника закладу, захисника України Максима Кольцова, який героїчно загинув, боронячи рідну землю.
переглядів: 225
Рівненські ветерани повернулися з Франківська з медалями

Ветерани з Рівного вкотре довели, що сила духу і цілеспрямованість не мають меж. Дві команди з Рівненщини — «Стронг Ветеран Рівне» та «Неможливого не буває» — гідно представили область на змаганнях «Звитяга Нескорених», що відбулися в Івано-Франківську.
переглядів: 332
Уже легендарні рівненські писанки готують до зустрічі із рівнянами

Яскраві та оригінальні великі писанки, які щороку красуються на вулицях Рівного, уже почали готувати до виходу в люди.
переглядів: 533
Вербна неділя: яке значення цього свята

Саме сьогодні вшановують євангельську подію, про яку провістив пророк Захарія за пів тисячоліття до Різдва Христового. «Не бійся, дочко Сионська! Ось Цар твій гряде, сидячи на молодому ослі» (Ін. 12:15)
переглядів: 451
Захисниця з Рівненщини прагне після війни шукати зниклих безвісті

Молодший сержант Анастасія Шевчук, позивний «Відьмочка», – начальниця їдальні 60 батальйону 104-ї окремої бригади. У мирному житті – перукарка-модельєрка, сьогодні – військовослужбовиця, що стоїть на передовій тилової підтримки наших захисників.
переглядів: 479