Ми у Facebook
16.06.2023, 17:46

Електрики, що працюють під вогнем: Рівненські спеціалісти дарують світло Херсонщині

Історії війни поєднують жорстокість і добро, морок та світло. Спеціалісти "Рівнеобленерго" вже вкотре виїжджають на Херсонщину, щоб допомогти відновити електропостачання для людей. Під обстрілами, під вогнем, у небезпеці...
Із жовтня минулого року 23 працівники ПрАТ «Рівнеобленерго» відновлюють понівечені ворогом електромережі Херсонської області. Це дозволило відновити електропостачання вже у 41 населеному пункті південного краю.

У південному краї в складі об’єднаної бригади Дубенської та Корецької дільниць працює машиніст автовишки та автогідропідіймача 5 розряду з м.Дубно Руслан Радчук.



Протягом п’яти вахт на деокуповані території Руслан вже звик до вибухів, роботи ППО, до потреби бути насторожі навіть після опрацювання території саперами.

«Хтось має це робити. Врешті-решт - це наш з хлопцями обов’язок, допомогти нашим людям-українцям», - ділиться своєю мотивацією чоловік.

Неабияку радість, каже Руслан, відчуває, коли бачить, як з поверненням світла в села Херсонщини повертаються люди. Щоправда поки здебільшого старші – для дітей перебування там надто небезпечне.

Розповідає, що з кожних 10 житлових будинків у Новополтавці, звідки нещодавно повернулася бригада, вціліло не більше двох. Проте дубенчанин впевнений – з кожним відвойованим кілометром нашої землі, з кожним відновленим метром електромереж Херсонський край відроджуватиметься.

Тож з вірою у перемогу та Збройні сили України Руслан Радчук та команда енергетиків ПрАТ «Рівнеобленерго» готуються до нової поїздки.





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ