Не прісна й соковита: Куряча грудка в соусі з вершків та вина
- 3 курячі грудки (половинки);
- сушений часник, паприка, приправа до птиці;
- 20 мл олії;
- 120 г цибулі;
- 25 г масла;
- 200 мл вершків;
- 100 мл води чи бульйону;
- 40 г гірчиці;
- 1 ст ложка меду.
Спосіб приготування:
Куряче філе посипте приправами та полийте олією, добре обімніть й перемішайте. Обсмажте філе з двох сторін по 4 хв або до рум'яності та відкладіть на миску.
На сковорідці розтопіть шматочок масла та вкиньте нашинковану цибулю, посмажте до золотистості. Влийте вино (біле чи червоне, без різниці) та потушкуйте 5-7 хв. Далі додайте гірчицю, воду та теплі вершки. Соус закипить, тоді викладайте туде підсмажене філе та тушкуйте його 10-15 хв.


курочка по іспанськи, як приготувати, смачна курочка, куряча грудка, курка в соусі, споживач
Як і коли садити цибулю навесні: корисні поради

Весняна посадка цибулі є одним із ключових етапів вирощування цього корисного овоча.
переглядів: 296
Уряд завершив виплати Зимової єПідтримки: на що витратити кошти

За заявками в Дії та через банки-партнери виплати Зимової єПідтримки завершені. Витратити отримані кошти можна до кінця 2025 року.
переглядів: 295
Коли садити картоплю у 2025 році: сприятливі дні у квітні-травні

Важливо посадити картоплю не швидше за сусіда, а у сприятливий час, щоб замля прогрілась і посадковий матеріал гарно прийнявся, тоді й урожай буде тішити.
переглядів: 324
Види загущувачів для морозива

Загущувачі відіграють ключову роль у виробництві морозива, впливаючи на його текстуру, кремовість, стійкість до танення та загальний смаковий досвід. Вони допомагають утримувати вологу, запобігають утворенню кристалів льоду та покращують структуру продукту. Існує широкий асортимент додаткових інгредієнтів, кожен з яких має унікальні властивості.
переглядів: 212