28.06.2023, 11:00
Не прісна й соковита: Куряча грудка в соусі з вершків та вина
Щоб куряча грудинка вийшла соковита й смачна, потрібно потрудитися. Це дієтичне м'ясо потрібно задобрити пікантним соусом, тож ось той самий рецепт.
Для приготування смачної, пікантної курочки у соусі з вершків та вина нам знадобиться:
- 3 курячі грудки (половинки);
- сушений часник, паприка, приправа до птиці;
- 20 мл олії;
- 120 г цибулі;
- 25 г масла;
- 200 мл вершків;
- 100 мл води чи бульйону;
- 40 г гірчиці;
- 1 ст ложка меду.
Спосіб приготування:
Куряче філе посипте приправами та полийте олією, добре обімніть й перемішайте. Обсмажте філе з двох сторін по 4 хв або до рум'яності та відкладіть на миску.
На сковорідці розтопіть шматочок масла та вкиньте нашинковану цибулю, посмажте до золотистості. Влийте вино (біле чи червоне, без різниці) та потушкуйте 5-7 хв. Далі додайте гірчицю, воду та теплі вершки. Соус закипить, тоді викладайте туде підсмажене філе та тушкуйте його 10-15 хв.
- 3 курячі грудки (половинки);
- сушений часник, паприка, приправа до птиці;
- 20 мл олії;
- 120 г цибулі;
- 25 г масла;
- 200 мл вершків;
- 100 мл води чи бульйону;
- 40 г гірчиці;
- 1 ст ложка меду.
Спосіб приготування:
Куряче філе посипте приправами та полийте олією, добре обімніть й перемішайте. Обсмажте філе з двох сторін по 4 хв або до рум'яності та відкладіть на миску.
На сковорідці розтопіть шматочок масла та вкиньте нашинковану цибулю, посмажте до золотистості. Влийте вино (біле чи червоне, без різниці) та потушкуйте 5-7 хв. Далі додайте гірчицю, воду та теплі вершки. Соус закипить, тоді викладайте туде підсмажене філе та тушкуйте його 10-15 хв.


Категорія: Новини > Споживач
Автор: OGO.UAПереглядів: 1804курочка по іспанськи, як приготувати, смачна курочка, куряча грудка, курка в соусі, споживач
Інші статті рубрики:
Несподівані побачення та сюрпризи долі: астропрогноз на завтра

Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 8 червня.
переглядів: 163
Магнітні бурі в червні: які дні будуть найважчими?

У червні 2025 року Землю накриють декілька хвиль магнітних бур, серед яких передбачають і сильні збурення.
переглядів: 289
Сезон комах-паразитів: як вберегти себе від кліщів?

Сезон кліщів розпочато: піки активності щороку припадають на квітень-травень та серпень-вересень. Ці невеликі створіння можуть переносити збудників як вірусних, так і бактеріальних захворювань.
переглядів: 2865
"Інсульти помолодшали": на Рівненщині прибули представники ВООЗ та ЄС

У Рівненську область прибули представники Бюро ВООЗ в Україні та Делегації Європейського Союзу.
переглядів: 220
Готуємо кабачки краще, ніж в ресторані: два рецепти

Швидкі та прості рецепти страв з улюблених овочів.
переглядів: 249