Не прісна й соковита: Куряча грудка в соусі з вершків та вина
- 3 курячі грудки (половинки);
- сушений часник, паприка, приправа до птиці;
- 20 мл олії;
- 120 г цибулі;
- 25 г масла;
- 200 мл вершків;
- 100 мл води чи бульйону;
- 40 г гірчиці;
- 1 ст ложка меду.
Спосіб приготування:
Куряче філе посипте приправами та полийте олією, добре обімніть й перемішайте. Обсмажте філе з двох сторін по 4 хв або до рум'яності та відкладіть на миску.
На сковорідці розтопіть шматочок масла та вкиньте нашинковану цибулю, посмажте до золотистості. Влийте вино (біле чи червоне, без різниці) та потушкуйте 5-7 хв. Далі додайте гірчицю, воду та теплі вершки. Соус закипить, тоді викладайте туде підсмажене філе та тушкуйте його 10-15 хв.
курочка по іспанськи, як приготувати, смачна курочка, куряча грудка, курка в соусі, споживач
Успіх в особистому житті та подарунки: астропрогноз на середу
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 22 січня.
переглядів: 147
До кінця тижня буде кілька магнітних бур: відомі дати
Магнітні бурі - це явище, яке може вплинути на самопочуття людей, викликати головний біль, втому та перепади настрою. Вчені попереджають, що найближчими днями очікується кілька магнітних коливань.
переглядів: 173
Як вберегтися від сезонних вірусів: поради лікарів
Зимою ми стаємо більш вразливі до хвороб через ослаблену імунну систему.
переглядів: 153
Ситно та бюджетно: рецепт запеченої картоплі з броколі та сиром
Незвичний рецепт, який сподобається вашим рідним.
переглядів: 1052
Динамо-Галатасарай: де дивитися
Матч між стамбульським “Галатасараєм” та київським “Динамо” відбудеться у вівторок, 21 січня, у Стамбулі. Початок гри заплановано на 17:30 за київським часом.
переглядів: 208