Ми у Facebook
01.07.2023, 15:57

У Рівненському Вересі троє нових гравців

Олександр Кучеренко і Андрій Кухарук, півзахисники, разом з нападником Максимом Марусичем, стали першими літніми придбаннями рівненського Вереса.
Цю інформацію опублікували на веб-сайті клубу.

Вони підписали контракти з командою як вільні агенти на один рік.

Максим Марусич народився 17 липня 1993 року в Полтаві. Він має зріст 185 см і важить 82 кг. Його позиція - нападник. Він пройшов навчання у ДЮСШ Ворскла. Раніше він грав за такі клуби: Ворскла (Полтава), Карпати (Львів), Гірник-Спорт (Горішні Плавні), Десна (Чернігів), Лієтава і Рітеряй (обидва - Литва), РФШ, Єлгава (обидва - Латвія), Каспій (Казахстан), Інгулець (Петрове). У попередньому сезоні він зіграв 26 матчів в УПЛ за Інгулець і забив 2 голи. Також він виступив у 2 матчах за збірну України U21.

Олександр Кучеренко народився 1 жовтня 1991 року в Слов'янську, Донецька область. Він має зріст 186 см і важить 80 кг. Він грає на позиції опорного півзахисника. Він вихованець клубу Словхліб (Слов'янськ). Раніше він грав за такі клуби: Авангард (Краматорськ), Ністру, Костулені, Веріс (усі - Молдова), Зірка (Кропивницький), Інгулець (Петрове), Волинь (Луцьк). У попередньому сезоні він зіграв 29 матчів в УПЛ за Інгулець і забив 1 гол.

Андрій Кухарук народився 13 грудня 1995 року у Тернополі. Він має зріст 173 см і важить 66 кг. Його позиція - центральний півзахисник. Він пройшов навчання в ФК Тернопіль та СДЮШОР 5 (Севастополь). Раніше він грав за такі клуби: Севастополь, Нива (Тернопіль), Герта (Латвія), Агробізнес (Волочиськ), Рух (Львів), Інгулець (Петрове). У попередньому сезоні він зіграв 26 матчів в УПЛ за Інгулець.

Отже, Рівненський Верес прийняв Олександра Кучеренка, Андрія Кухарука і Максима Марусича у якості нових гравців команди. Вони приєдналися до клубу на правах вільних агентів і підписали контракти на один рік. Ці придбання покращать склад команди і додадуть їй більше варіантів та потужності у майбутніх матчах.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини