Ніжні й соковиті: Кабачкові оладки, що смакуватимуть усім
- 500 г кабачків (один середній);
- 2 яйця;
- 6 ст.л. борошна;
- 2 ст.л. сметани;
- кріп за смаком ;
- олія для смаження;
- сіль і перець за смаком.
Кабачок помийте та обсушіть. Натріть у миску на крупній тертці та злегка відтисніть.
Додайте за смаком сіль та перець, яйця, борошно та сметану. Промийте і дрібно посічіть кріп та додайте до кабачків. Гарно перемішайте.
Розігрійте пару столових ложок олії на пательні. Викладайте оладки столовою ложкою, трошки приплюскуючи, та смажте з двох боків до золотавої скоринки.
Готові оладки викладайте на паперовий рушник, щоб він всотав зайвий жир.
Подавайте гарячі оладки з йогуртовим або сметанним соусом.
страви з кабачків, кабачкова ікра, сніданок, що приготувати, оладки з кабачків, споживач
28-річний поліцейський повернувся із полону
28-річний поліцейський Олександр Осипов після практично трьох років полону, нарешті вдома.
переглядів: 186
У Рівному відкриється фотовиставка «Світло і тінь: фокус на людині»
Уже за кілька днів рівняни зможуть відвідати особливу фотовиставку, яка порушує глибокі питання людської природи. Відома рівненська мисткиня Дежа Брют представить свою нову експозицію «Світло і тінь: фокус на людині».
переглядів: 165
Рівняни представлятимуть Україну на чемпіонаті Європи
У Львові завершився Чемпіонат України з боротьби самбо серед кадетів, юнаків та юніорів, який тривав з 26 по 31 січня.
переглядів: 202
У Кам’янці-Подільському стався вибух поблизу місцевого ТЦК
Сьогодні, 5 лютого, близько 13:00 години в Кам’янці-Подільському біля приміщення місцевого ТЦК стався вибух.
переглядів: 190
У Рівному запрошують на дитячу симфонію
Для юних слухачів творчий колектив Рівненської обласної філармонії приготував прем'єру. Це дитяча симфонія «МУЗИЧНА КРАМНИЧКА ЦВІРКУНА-ВІРТУОЗА».
переглядів: 178