Ніжні й соковиті: Кабачкові оладки, що смакуватимуть усім
- 500 г кабачків (один середній);
- 2 яйця;
- 6 ст.л. борошна;
- 2 ст.л. сметани;
- кріп за смаком ;
- олія для смаження;
- сіль і перець за смаком.
Кабачок помийте та обсушіть. Натріть у миску на крупній тертці та злегка відтисніть.
Додайте за смаком сіль та перець, яйця, борошно та сметану. Промийте і дрібно посічіть кріп та додайте до кабачків. Гарно перемішайте.


Розігрійте пару столових ложок олії на пательні. Викладайте оладки столовою ложкою, трошки приплюскуючи, та смажте з двох боків до золотавої скоринки.
Готові оладки викладайте на паперовий рушник, щоб він всотав зайвий жир.
Подавайте гарячі оладки з йогуртовим або сметанним соусом.

страви з кабачків, кабачкова ікра, сніданок, що приготувати, оладки з кабачків, споживач
Парамедики з Рівненщини візьмуть участь у Карпатському ралі 2025

Рівненщина відправляє свою команду на Національний чемпіонат екстреної медичної допомоги «Карпатське ралі-2025».
переглядів: 147
Уже скоро почнеться Рівненський літературний форум – 2025

Протягом двох днів, 24 та 25 травня, у Парку Молоді (Лебединка) в Рівному триватиме Рівненський літературний форум – 2025. Захід стане масштабною культурною подією, що об'єднає авторів, видавців, ілюстраторів, читачів і всіх, хто захоплюється сучасною українською літературою.
переглядів: 168
Сьогодні буде концерт пам'яті проф. Євгена Шпіцера

Сьогодні, 18 травня у місті відбудеться вечір віолончельної музики.
переглядів: 118
Одружується відомий спортсмен рівненського баскетбольного клубу

Центровий баскетбольного клубу "Рівне" Олександр Шепелев зробив пропозицію своїй дівчині Софії.
переглядів: 217
У Гощі відбудеться четверта хвиля донорства «Краплинка надії 4:0»

У вівторок, 20 травня, на базі Гощанської багатопрофільної лікарні відбудеться черговий День донора в межах ініціативи «Краплинка надії».
переглядів: 210