Літня смакота: готуємо салат з баклажанами
баклажан – 1 шт.
помідор – 2 шт.
зелень – на смак
картопляний крохмаль – 2 ст. л
сіль – на смак
соус кисло-солодкий – на смак
Спосіб приготування:
Наріжте баклажани великими шматками, посоліть й дайте їм постояти 3 хвилини. Потім промокніть їх серветкою, обваляйте у крохмалі та обсмажте до утворення скоринки. Викладіть баклажани на серветку, щоб увібралася олія.
Наріжте помідори та зелень. Усі інгредієнти змішайте та додайте соус.
В Україні посилять безпеку в школах: Рада ухвалила новий законопроєкт
Верховна Рада України ухвалила законопроєкт №11543 у першому читанні, який передбачає запровадження обов’язкових заходів безпеки в закладах загальної середньої освіти.
переглядів: 62
Зміни у зимовому розкладі Укрзалізниці: нові рейси до Карпат і Харкова
В новому графіку руху на 2025 рік пасажири отримають кілька важливих новинок.
переглядів: 80
У Рівному відкриють меморіальну дошку в пам'ять про Ярослава Гранітного
Завтра, 22 листопада, о 8:50 на фасаді Рівненського ліцею №8 відбудеться відкриття дошки пам'яті загиблому Герою Ярославу Гранітному
переглядів: 257
Зрадників України позбавлятимуть державних нагород: деталі закону
20 листопада Верховна Рада України підтримала законопроєкт №11410, який регулює механізм позбавлення державних нагород осіб, що вчинили тяжкі злочини чи підтримують російську агресію.
переглядів: 389
Реформа МСЕК в дії: як зміниться підхід до оцінювання інвалідності
Сьогодні, 20 листопада, Верховна Рада прийняла у першому читанні урядовий законопроєкт, який створює нову систему оцінювання повсякденного функціонування експертними командами замість застарілих та корумпованих МСЕК.
переглядів: 402