Ми у Facebook
23.07.2023, 16:33

Двох Героїв провели на останній шлях у Рівному

У Рівному відбулися урочистості прощання з двома Героями - Костянтином Гнітецьким та Валентином Гмираком.
Про це повідомили представники Рівненської обласної державної адміністрації.

Костянтин Гнітецький народився у Рівному. Він мав освіту інженера-радіоелектроніка та працював на телебаченні області. Свою кар'єру він починав як відеограф на телеканалі "Суспільне", а пізніше працював у обласному управлінні культури і туризму.

У березні 2023 року Костянтина призвали до військової служби, після чого його проходження навчання і підготовки. Він служив солдатом телефоністом-зв'язківцем. На жаль, 16 липня 2023 року, під час мінометного обстрілу біля населеного пункту Діброва на Луганщині, Костянтин Гнітецький загинув.

Поховали Героя на кладовищі "Нове".

Ще одним Героєм, що був проведений на останній шлях у Рівному, став Валентин Гмирак. Він народився у Білорусі, але пізніше з сім'єю переїхав до Рівненської громади.

Валентин мав освіту економіста і працював у сфері торгівлі, а також був приватним підприємцем. Проте в квітні 2022 року, він вирішив добровільно приєднатися до військової служби. Його включили до переліку "особливо бажаючих" і сказали чекати, протягом цього періоду Валентин також займався волонтерською діяльністю.

На жаль, 16 липня 2023 року, Валентин Гмирак загинув під час мінометного обстрілу біля населеного пункту Ямпіль на Донеччині.

Захисника поховали на кладовищі "Новий Двір".





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини