Ми у Facebook
23.07.2023, 16:53

Рівненський підприємець виграв грант і відкрив продуктовий магазин

Завдяки державному проєкту "єРобота: Власна справа", Андрій Касянчук з Рівненщини зумів розширити свій підприємницький бізнес і відкрити новий продуктовий магазин під назвою "Сирний Туз".
Початково він був власником продуктового магазину "Нямка" у Костополі на Рівненщині, але завдяки отриманому мікрогранту від уряду, Андрій зміг реалізувати свою ідею.

Для отримання гранту, підприємець ретельно підготував бізнес-план та здав онлайн-заявку через портал "Дія". Після успішної співбесіди у Рівненському обласному центрі зайнятості, Андрій отримав позитивне рішення від Державного центру зайнятості щодо надання коштів мікрогранту.

Отримавши необхідні кошти, він інвестував їх у закупівлю необхідного обладнання та програмного забезпечення для відкриття нового магазину "Сирний Туз". Крім того, цей крок сприяв створенню двох нових робочих місць, що позитивно позначилося на зайнятості в регіоні.

Андрій Касянчук ділиться своїм досвідом і закликає всіх, хто має мрію про власний бізнес, не сумніватися у своїх можливостях та відважно робити кроки для розвитку своєї справи. Його успішна історія стала прикладом того, як допомога від держави може стимулювати підприємництво та розвиток малих бізнесів в Україні.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ