Кавуновий сік: рецепт на зиму для любителів кавунів
Кавун (м'якоть) - 3,7 кг
Цукор - 250 г (за смаком)
Лимонна кислота - 1 ч. ложка
Приготування:
1. Виймаємо м'якоть кавуна, розрізаємо на шматочки, прибираємо всі кісточки.
2. Шматочки кавуна пропускаємо через соковитискач, блендер або кухонний комбайн. Проціджуємо сік, щоб забрати м'якоть.
3. Додаємо в сік лимонну кислоту та цукор до смаку, ставимо на помірний вогонь і доводимо до кипіння. Варимо ще 2-3 хвилини.
4. Розливаємо киплячий сік по стерильним банкам, закочуємо. Перевертаємо та укутуємо, залишаємо так до повного остигання. Далі зберігаємо у темному прохолодному місці.
Приємного!

"Життя на рівні, я їду в Рівне" - відомий прозаїк та поет написав вірш про наше місто

Василь Зима знаний не тільки як телеведучий, але також як поет та прозаїк.
переглядів: 73
Коли буде День матері у 2025 році

День матері — одне з найтепліших і найщиріших свят, яке нагадує про безмежну силу материнської любові. Мама — це та людина, яка підтримує в найскладніші моменти, розуміє без слів і дарує любов, що не має умов чи меж.
переглядів: 259
Рівнян попереджають про небезпечні погодні умови

Завтра, 3 травня, очікуються грози, а також деінде пориви вітру.
переглядів: 327
Не тільки ловить злочинців, але й показує цікаві трюки

Службова собака Хані не тільки зайнята пошуками злочинців та зниклих безвісти, але й найбільше обожнює вихвалятися своєю майстерністю у виконанні «трюків».
переглядів: 312
Як на Рівненщині отримують засоби реабілітації

Упродовж першого кварталу 2025 року в Рівненській області видано майже 4 тисячі технічних та інших допоміжних засобів реабілітації. Загалом сформовано понад 5,2 тисячі направлень, з яких 276 призначені для військовослужбовців із регіону.
переглядів: 232