Ми у Facebook
23.07.2023, 17:38

Кавуновий сік: рецепт на зиму для любителів кавунів

Збережіть рецепт собі і обов'язково спробуйте!
Інгредієнти:
Кавун (м'якоть) - 3,7 кг
Цукор - 250 г (за смаком)
Лимонна кислота - 1 ч. ложка

Приготування:
1. Виймаємо м'якоть кавуна, розрізаємо на шматочки, прибираємо всі кісточки.
2. Шматочки кавуна пропускаємо через соковитискач, блендер або кухонний комбайн. Проціджуємо сік, щоб забрати м'якоть.
3. Додаємо в сік лимонну кислоту та цукор до смаку, ставимо на помірний вогонь і доводимо до кипіння. Варимо ще 2-3 хвилини.
4. Розливаємо киплячий сік по стерильним банкам, закочуємо. Перевертаємо та укутуємо, залишаємо так до повного остигання. Далі зберігаємо у темному прохолодному місці.

Приємного!





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ