Кавуновий сік: рецепт на зиму для любителів кавунів
Кавун (м'якоть) - 3,7 кг
Цукор - 250 г (за смаком)
Лимонна кислота - 1 ч. ложка
Приготування:
1. Виймаємо м'якоть кавуна, розрізаємо на шматочки, прибираємо всі кісточки.
2. Шматочки кавуна пропускаємо через соковитискач, блендер або кухонний комбайн. Проціджуємо сік, щоб забрати м'якоть.
3. Додаємо в сік лимонну кислоту та цукор до смаку, ставимо на помірний вогонь і доводимо до кипіння. Варимо ще 2-3 хвилини.
4. Розливаємо киплячий сік по стерильним банкам, закочуємо. Перевертаємо та укутуємо, залишаємо так до повного остигання. Далі зберігаємо у темному прохолодному місці.
Приємного!
1 листопада День народження міг святкувати Дмитро «Да Вінчі» Коцюбайло: згадуємо Героя
Сьогодні, 1 листопада, своє 29-річчя міг би святкувати Дмитро «Да Вінчі» Коцюбайло - командир 1 ОШБ 67 ОМБр ДУК, який загинув у березні 2023 року за свободу та незалежність країни. Йому назавжди залишиться 27...
переглядів: 335
1 листопада 2024: свято, традиції, прикмети цього дня
Сьогодні, 1 листопада, православна церква вшановує пам'ять святих безсрібників Косми і Дам'яна – братів-лікарів, які жили в III столітті в Римській імперії. У католицькій церкві - День всіх святих. Також сьогодні відзначають Всесвітній день екології, День вегана, День народження Європейського союзу.
переглядів: 358
У Рівному представлять фільм "Буча"
11 листопада о 18:00 у кінотеатрі «Кінопалац» буде показ фільму «Буча» за участі команди та акторів.
переглядів: 438
У Рівному нагородили премією за кращу авторську пісню «Я хочу жити в Україні»
26 жовтня у Рівному вже традиційно втретє нагородили лауреатів Всеукраїнської премії за кращу авторську пісню «Я хочу жити в Україні».
переглядів: 482