Ніжний, розсипчастий та дуже смачний - готуємо яблучний пиріг
- Кефір кімн. темп. - 250 мл
- Соду - 1 ч. л. без гірки
- Цукор - 200 гр
- Манна крупа - 170 гр
- Борошно - 130 гр
- Щіпка солі
- Олія вершкове - 100 гр
- Яблука - 350 гр
Приготування:
У кефір додаємо соду, перемішуємо залишаємо на 5 хв., потім додаємо цукор, манку, борошно, сіль і перемішуємо, потім додаємо масло, перемішуємо і даємо постояти 30 хвилин щоб набухла манка, далі додаємо нарізані на кубики яблука, добре перемішуємо, розподіляючи форма змащену олією, відправляємо в розігріту до 180 духовку на 50 хвилин. Всім смачного!
У Рівному оцінюватимуть готовність до інтеграції ветеранів та їхніх родин
Секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян підписав Меморандум про співпрацю з громадською організацією «Школа політичної аналітики — ПОЛІС».
переглядів: 253
СБУ затримала курсантку, яка готувала ракетний удар по казармах своїх одногрупників
Їй загрожує довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.
переглядів: 292
На Рівненщині ветерани можуть пройти безкоштовний ІТ-курс
Ветеранів, військових та їхні родини запрошують на безкоштовний IT-курс «DevOps Fundamentals».
переглядів: 332
У Рівному відбудеться вечір оркестрової музики
Розкішну програма оркестрової музики даруватимуть рівнянам Максим Кузьмич (фортепіано), Академічний камерний оркестр Рівненської обласної філармонії, диригент Костянтин Кімстач.
переглядів: 298
Чим грецька кава відрізняється від турецької
Кава є одним із найпопулярніших напоїв у світі, а багато культур мають свій власний погляд на неї. В Італії міцний еспресо має перевагу над заварною кавою, тоді як у В’єтнамі солона кава стала сучасним трендом.
переглядів: 337