Ніжний, розсипчастий та дуже смачний - готуємо яблучний пиріг
- Кефір кімн. темп. - 250 мл
- Соду - 1 ч. л. без гірки
- Цукор - 200 гр
- Манна крупа - 170 гр
- Борошно - 130 гр
- Щіпка солі
- Олія вершкове - 100 гр
- Яблука - 350 гр
Приготування:
У кефір додаємо соду, перемішуємо залишаємо на 5 хв., потім додаємо цукор, манку, борошно, сіль і перемішуємо, потім додаємо масло, перемішуємо і даємо постояти 30 хвилин щоб набухла манка, далі додаємо нарізані на кубики яблука, добре перемішуємо, розподіляючи форма змащену олією, відправляємо в розігріту до 180 духовку на 50 хвилин. Всім смачного!
1 листопада День народження міг святкувати Дмитро «Да Вінчі» Коцюбайло: згадуємо Героя
Сьогодні, 1 листопада, своє 29-річчя міг би святкувати Дмитро «Да Вінчі» Коцюбайло - командир 1 ОШБ 67 ОМБр ДУК, який загинув у березні 2023 року за свободу та незалежність країни. Йому назавжди залишиться 27...
переглядів: 310
1 листопада 2024: свято, традиції, прикмети цього дня
Сьогодні, 1 листопада, православна церква вшановує пам'ять святих безсрібників Косми і Дам'яна – братів-лікарів, які жили в III столітті в Римській імперії. У католицькій церкві - День всіх святих. Також сьогодні відзначають Всесвітній день екології, День вегана, День народження Європейського союзу.
переглядів: 341
У Рівному представлять фільм "Буча"
11 листопада о 18:00 у кінотеатрі «Кінопалац» буде показ фільму «Буча» за участі команди та акторів.
переглядів: 426
У Рівному нагородили премією за кращу авторську пісню «Я хочу жити в Україні»
26 жовтня у Рівному вже традиційно втретє нагородили лауреатів Всеукраїнської премії за кращу авторську пісню «Я хочу жити в Україні».
переглядів: 465