Ми у Facebook
26.07.2023, 11:00

Ніжний, розсипчастий та дуже смачний - готуємо яблучний пиріг

Неймовірно смачне поєднання яблук та тіста!
Інгредієнти:

- Кефір кімн. темп. - 250 мл
- Соду - 1 ч. л. без гірки
- Цукор - 200 гр
- Манна крупа - 170 гр
- Борошно - 130 гр
- Щіпка солі
- Олія вершкове - 100 гр
- Яблука - 350 гр

Приготування:

У кефір додаємо соду, перемішуємо залишаємо на 5 хв., потім додаємо цукор, манку, борошно, сіль і перемішуємо, потім додаємо масло, перемішуємо і даємо постояти 30 хвилин щоб набухла манка, далі додаємо нарізані на кубики яблука, добре перемішуємо, розподіляючи форма змащену олією, відправляємо в розігріту до 180 духовку на 50 хвилин. Всім смачного!





На правах реклами