Ми у Facebook
30.07.2023, 08:10

Запечені печериці та баклажани в гострому сирному соусі - рецепт

Сказати, що це смачно - нічого не сказати! Дуже рекомендую спробувати!
Інгредієнти:
Печериці-400 грам;
Баклажани 1-2 шт;

Соус:
Плавлений сир -200 г;
Жирна Сметана -100 г;
Крохмаль -1 ч.л;
Часник -5 часточок;
Олія оливкова -3 ст.л;
сік лимона -1 ст.л;
Соус "Шрірача"-2 ст.л.
Сіль та перець за смаком.

Сир заздалегідь дістаємо з холодильника. Баклажани тчишаємо і нарізаємо. Гриби я не мою, а чищу і протираю волого ганчіркою.

У сир додаємо сметану, рубаний часник, олію, сіль та перець. Скільки додати гострого соусу, робіть на свій смак.

Все збиваємо та відправляємо туди овочі. Перемішуємо та викладаємо на пергамент.

Запікаємо 200*-20 хвилин. Повинна з'явиться апетитна скоринка!

Овочі виходять неймовірно смачними.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ