Ми у Facebook
05.08.2023, 14:45

Бараболяники з кабачків від рівненського шеф-кухаря та відомого телеведучого

Разом із талановитим рівненським шеф-кухарем Назарієм Антончуком, який зараз у ЗСУ навчає військових кухарів, у ресторані "БарМаки" Костя Грубич готував бараболяники з кабачків.


Про це відомий телеведучийповідомив на власній сторінці у Facebook.

«Вхопили парадокс? Бараболяники без бераболі (картоплі). Насправді це такі собі деруни в авторській інтерпретації. Назарій каже, що рецепт походить з Черкащини. Хоча схожі страви мені зустрічалися геть у різних регіонах України», - розповідає Костянтин Грубич у своєму Facebook.

Головне, що це легко готується, бюджетно для гаманця і дуже смачно на виході.

СКЛАДНИКИ:

- Кабачок - 250 г
- Сир адигейський - 60 г
- Яйце - 1 шт
- Борошно - 20 г
- Сіль до смаку
- Олія рафінована - 30 мг
- Кріп - 2 г
- Помідор черрі - 30 г
- Фрітюр
- Сметана для соусу - 70 г

1. Кабачки натерти, додати сіль, відтиснути зайву вологу. 2. Додати натертий сир, жовток,борошно, добре перемішати. 3. Нагріти сковорідку. 4. Налити олію. 5. Викласти масу у сковорідку - 4-5 шт порційних дерунів. 6. Готувати до золотистої скоринки. 7. При потребі довести бараболяники до готовності в духовці, щоб вийшла зайва волога.

8.Соус можете приготувати до смаку. Назарій радить зі сметани.











На правах реклами