Суп з пельменями і картоплею і рисом: як смачно приготувати
Для приготування супу нам буде потрібно:
вода - 2 л;
картопля - 2 великі;
пельмені - 300 г;
морква - 1 шт.;
цибуля - 1 шт.;
рослинна олія - 1 ст. л.;
вершкове масло - 50 г;
зелень - маленький пучок;
сіль, перець - за смаком;
рис (за бажанням) - 2-3 ст. л.
Картоплю чистимо і ріжемо на довільні кубики, моркву натираємо, а цибулю подрібнюємо. Для отримання овочевого бульйону варимо картоплю до готовності, не забуваємо знімати піну. На цьому етапі також додаємо рис, якщо хочемо готувати з ним. В цей час моркву і цибулю обсмажуємо на рослинному маслі - це буде наша засмажка. Коли картопля готова, додаємо в суп пельмені і варимо до спливання. Перевіряємо їх на готовність і додаємо засмажку і вершкове масло для смаку. Приправляємо спеціями і посипаємо дрібно нарізаною зеленню.
За бажанням можна готувати суп з пельменями без картоплі - просто не додавайте її. Ця страва дуже гнучка, адже тільки пельмені тут - обов'язковий атрибут. Наприклад, можна зробити суп з пельменями і яйцем. Для цього їх відварюємо, ріжемо кубиком і додаємо в суп разом з засмажкою.

кулінарія, суп з пельменями і картоплею і рисом, смачний рецепт, рецепт, суп з пельменями
Як 17-річним юнакам стати на військовий облік до кінця липня?

Територіальні центри комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) нагадують: до 31 липня в Україні триває обов'язкове взяття на військовий облік юнаків, яким виповнюється 17 років. Ця процедура є важливою для формування військово-облікових даних громадян.
переглядів: 19
Коли і як відзначатимемо три Спаси у 2025 році за новоюліанським календарем?

У 2025 році українці відзначатимуть традиційні Три Спаси – Медовий, Яблучний та Горіховий – за новим, новоюліанським календарем. Це означає, що дати улюблених літніх свят змістилися на 13 днів раніше, ніж було до переходу на новий церковний календар у 2023 році.
переглядів: 183
Бабл ті — нове покоління напоїв: чому він замінює каву та смузі у міських фуді
Ще кілька років тому слово «бабл ті» звучало для більшості українців як щось далеке й екзотичне. Сьогодні ж цей напій заповнює полиці вуличних фуд-кортів, кав'ярень, торгових центрів і навіть великих продуктових мереж.
переглядів: 184
Рецепт 5-хвилинка від Клопотенка: готуємо вітамінне смузі на сніданок

Цей напій точно стане вашим улюбленим ранковим ритуалом. Євген Клопотенко радить приготувати легке та корисне смузі з селери, зеленого яблука, банана та шпинату. Воно не лише насичене вітамінами, а й добре втамовує голод та додає енергії на пів дня вперед.
переглядів: 238
Саморефлексія та ризиковані пропозиції: астропрогноз на 24 липня

Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 24 липня.
переглядів: 216
Реклама