Джем, пиріг, сік: з абрикосів можна все
Абрикосовий джем
Інгредієнти:
Абрикоси без кісточок - 2 кг
Цукор - 1,6 кг
Лимонна кислота – 1/3 ч.л.
Приготування:
1. У абрикосів видаляємо кісточки. Подрібнюємо в однорідне пюре. Додаємо цукор, лимонну кислоту та перемішуємо.
2. Ставимо абрикосове пюре на вогонь. Доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні 1:00, постійно помішуючи і знімаючи пінку. Можна перевірити джем на готовність у такий спосіб: капаємо трохи джему на тарілку, проводимо лопаткою - якщо смужка зберігається і джем не розтікається, він готовий.
3. Гарячому джему даємо трохи охолонути. Після цього розливаємо по сухим стерилізованим банкам і закриваємо кришками. Зберігати можна за кімнатної температури в темному місці.
Рецепт абрикосового пирога та соку дивіться в каруселі 👉
Приємного вам апетиту!

З надією на диво: у Рівному шукають дім для трьох малюків, чию маму отруїли

Волонтери вірять, що знайдуться добрі люди, які подарують тепло та любов маленьким пухнастим.
переглядів: 90
Помер один з довгожителів Рівного

Учора, 10 квітня 2025 року, на 106-му році життя відійшов у кращий світ один з довгожителів Рівненщини - полковник, ветеран Другої світової війни, письменник Урженко Федір Вікторович.
переглядів: 127
Житель Острога отримав відзнаку Головнокомандувача ЗСУ

Капітан медичної служби, острожанин Анатолій Захарчук отримав почесну нагороду "Срібний хрест" від Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського.
переглядів: 107
На Рівненщині спекли 300 великодніх хлібин для захисників

Вже одинадцятий рік поспіль в області проходить традиційна благодійна акція «Паска для друга».
переглядів: 118
Багатодітна рівнянка вийшла до фіналу національного конкурсу краси

Рівнянка Мар’яна Садовник увійшла до фіналу престижного національного конкурсу Ms Top Ukraine 2025.
переглядів: 223