Ми у Facebook
16.08.2023, 11:48

Найсмачніші булочки з дитинства - рецепт

Тісто м'яке, повітряне. Інгредієнти на 14-15 плюшок.
Для опари:

Тепло молоко -300 мл
Пресовані дріжджі - 20 гр або 9 гр сухих
Цукор -2ст.л
Борошно -100 гр

Тісто:

Яйця -2шт
Сіль -1ч.л
Растит.масло -70 мл
Борошно -530 гр

Для присипки:

Цукор
Розм'якшене вершкове масло 50 гр
Яйце +1ст.л молока змастити булочки

Приготування:

Опара у теплому місці 30 хвилин
Тісто піднімається близько 1:00 в теплому місці
Булочки перед випіканням у тепле місце на 20 хвилин
Випікати при 180 гр 20 хвилин





На правах реклами