Ми у Facebook
17.08.2023, 15:14

Рецепт кавунового меду - такого ви ще не куштували

Збережіть рецепт собі і обов'язково спробуйте!
Інгредієнти:

Кавун - 14 кг
Вода – за смаком

Приготування:

1. Кавун миємо, розрізаємо на чотири частини. Відокремлюємо м'якоть і розминаємо її товкачем.
2. Кавунову масу перетираємо через сито, щоб позбавитися насіння. Проціджуємо через марлю, сік віджимаємо в каструлю.
3. Ставимо її на сильний вогонь і доводимо до кипіння, помішуючи та прибираючи пінку. Знову проціджуємо.
4. Ставимо на повільний вогонь, варимо 4-5 годин, часто помішуючи. Сік повинен уваритися в 5-6 разів. Чи перевіряємо готовий кавуновий мед: капаємо сироп на холодне блюдце, якщо крапля розтікається або розтікається дуже повільно, мед готовий.
5. Готовий кавуновий мед поміщаємо у скляну банку та зберігаємо у холодильнику.

Приємного вам апетиту!





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ