Рецепт кавунового меду - такого ви ще не куштували
Кавун - 14 кг
Вода – за смаком
Приготування:
1. Кавун миємо, розрізаємо на чотири частини. Відокремлюємо м'якоть і розминаємо її товкачем.
2. Кавунову масу перетираємо через сито, щоб позбавитися насіння. Проціджуємо через марлю, сік віджимаємо в каструлю.
3. Ставимо її на сильний вогонь і доводимо до кипіння, помішуючи та прибираючи пінку. Знову проціджуємо.
4. Ставимо на повільний вогонь, варимо 4-5 годин, часто помішуючи. Сік повинен уваритися в 5-6 разів. Чи перевіряємо готовий кавуновий мед: капаємо сироп на холодне блюдце, якщо крапля розтікається або розтікається дуже повільно, мед готовий.
5. Готовий кавуновий мед поміщаємо у скляну банку та зберігаємо у холодильнику.
Приємного вам апетиту!

З надією на диво: у Рівному шукають дім для трьох малюків, чию маму отруїли

Волонтери вірять, що знайдуться добрі люди, які подарують тепло та любов маленьким пухнастим.
переглядів: 152
Помер один з довгожителів Рівного

Учора, 10 квітня 2025 року, на 106-му році життя відійшов у кращий світ один з довгожителів Рівненщини - полковник, ветеран Другої світової війни, письменник Урженко Федір Вікторович.
переглядів: 195
Житель Острога отримав відзнаку Головнокомандувача ЗСУ

Капітан медичної служби, острожанин Анатолій Захарчук отримав почесну нагороду "Срібний хрест" від Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського.
переглядів: 181
На Рівненщині спекли 300 великодніх хлібин для захисників

Вже одинадцятий рік поспіль в області проходить традиційна благодійна акція «Паска для друга».
переглядів: 147
Багатодітна рівнянка вийшла до фіналу національного конкурсу краси

Рівнянка Мар’яна Садовник увійшла до фіналу престижного національного конкурсу Ms Top Ukraine 2025.
переглядів: 255