Ми у Facebook
18.08.2023, 12:35

Смачний рецепт: Пельмені з лососем смажені

Смажені пельмені – звучить незвично? Проте цілком можливо і, крім того, дуже смачно! Особливо якщо начинку приготувати з найніжнішого лосося, соковитої цибулі і ароматного білого перцю.
Інгредієнти:

- Олія для смаження за смаком;
- Борошно 335.00 г
- Яйце 1.00 шт
- Філе лосося 420.00 г
- Цибуля ріпчаста (середня) 2.00 шт
- Сіль за смаком
- Перець за смаком

Філе лосося дуже дрібно нарізаємо. Цибулю ріпчасту натираємо на дрібній тертці. Солимо рибу. Вливаємо холодну воду. Замішуємо круте тісто і залишаємо його на 15-20 хвилин, щоб воно стало еластичнішим. Викладаємо тісто на робочу поверхню, присипану борошном. Розкочуємо тісто в пласт товщиною 0,5 см. Вирізаємо з тіста кружки діаметром близько 7 см. Викладаємо на середину кружка начинку. Закриваємо начинку тістом, склавши пельмень навпіл і защипуємо краї або використовуємо форму для пельменів. Обсмажуємо до золотистого кольору.

Подавайте ці пельмені гарячими – у холодному вигляді вони не такі смачні.

Тонкощі приготування пельменів

- Під час приготування тіста до борошна потрібно додавати лише холодну воду.
- Якщо краї тесту при защипуванні погано з'єднуються, значить ви поклали багато начинки. Розтягніть трохи тісто і знову защипніть краї.
- Коли пельмені випливуть на поверхню води, вони готові.
- Після варіння вода з пельменів зливається.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ