18.08.2023, 12:35
Смачний рецепт: Пельмені з лососем смажені
Смажені пельмені – звучить незвично? Проте цілком можливо і, крім того, дуже смачно! Особливо якщо начинку приготувати з найніжнішого лосося, соковитої цибулі і ароматного білого перцю.
Інгредієнти:
- Олія для смаження за смаком;
- Борошно 335.00 г
- Яйце 1.00 шт
- Філе лосося 420.00 г
- Цибуля ріпчаста (середня) 2.00 шт
- Сіль за смаком
- Перець за смаком
Філе лосося дуже дрібно нарізаємо. Цибулю ріпчасту натираємо на дрібній тертці. Солимо рибу. Вливаємо холодну воду. Замішуємо круте тісто і залишаємо його на 15-20 хвилин, щоб воно стало еластичнішим. Викладаємо тісто на робочу поверхню, присипану борошном. Розкочуємо тісто в пласт товщиною 0,5 см. Вирізаємо з тіста кружки діаметром близько 7 см. Викладаємо на середину кружка начинку. Закриваємо начинку тістом, склавши пельмень навпіл і защипуємо краї або використовуємо форму для пельменів. Обсмажуємо до золотистого кольору.
Подавайте ці пельмені гарячими – у холодному вигляді вони не такі смачні.
Тонкощі приготування пельменів
- Під час приготування тіста до борошна потрібно додавати лише холодну воду.
- Якщо краї тесту при защипуванні погано з'єднуються, значить ви поклали багато начинки. Розтягніть трохи тісто і знову защипніть краї.
- Коли пельмені випливуть на поверхню води, вони готові.
- Після варіння вода з пельменів зливається.
- Олія для смаження за смаком;
- Борошно 335.00 г
- Яйце 1.00 шт
- Філе лосося 420.00 г
- Цибуля ріпчаста (середня) 2.00 шт
- Сіль за смаком
- Перець за смаком
Філе лосося дуже дрібно нарізаємо. Цибулю ріпчасту натираємо на дрібній тертці. Солимо рибу. Вливаємо холодну воду. Замішуємо круте тісто і залишаємо його на 15-20 хвилин, щоб воно стало еластичнішим. Викладаємо тісто на робочу поверхню, присипану борошном. Розкочуємо тісто в пласт товщиною 0,5 см. Вирізаємо з тіста кружки діаметром близько 7 см. Викладаємо на середину кружка начинку. Закриваємо начинку тістом, склавши пельмень навпіл і защипуємо краї або використовуємо форму для пельменів. Обсмажуємо до золотистого кольору.
Подавайте ці пельмені гарячими – у холодному вигляді вони не такі смачні.
Тонкощі приготування пельменів
- Під час приготування тіста до борошна потрібно додавати лише холодну воду.
- Якщо краї тесту при защипуванні погано з'єднуються, значить ви поклали багато начинки. Розтягніть трохи тісто і знову защипніть краї.
- Коли пельмені випливуть на поверхню води, вони готові.
- Після варіння вода з пельменів зливається.
![](/images/bnr/happy-650-90.jpg)
Категорія: Новини > Споживач
Автор: Вікторія ТРОФIМОВА Переглядів: 1483пельмені з лососем, пельмені смажені, пельмені, рецепт, кулінарія
Інші статті рубрики:
Успіх в особистому житті та подарунки: астропрогноз на середу
![](/images/articles/2/small/1672131433.jpeg)
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 22 січня.
переглядів: 203
До кінця тижня буде кілька магнітних бур: відомі дати
![](/images/articles/2/small/1688205913.jpg)
Магнітні бурі - це явище, яке може вплинути на самопочуття людей, викликати головний біль, втому та перепади настрою. Вчені попереджають, що найближчими днями очікується кілька магнітних коливань.
переглядів: 212
Як вберегтися від сезонних вірусів: поради лікарів
![](/images/articles/2/small/1665755311.jpg)
Зимою ми стаємо більш вразливі до хвороб через ослаблену імунну систему.
переглядів: 185
Ситно та бюджетно: рецепт запеченої картоплі з броколі та сиром
![](/images/articles/2/small/1673533688.jpg)
Незвичний рецепт, який сподобається вашим рідним.
переглядів: 1078
Динамо-Галатасарай: де дивитися
![](/images/articles/2/small/1576009605.jpg)
Матч між стамбульським “Галатасараєм” та київським “Динамо” відбудеться у вівторок, 21 січня, у Стамбулі. Початок гри заплановано на 17:30 за київським часом.
переглядів: 235