Смачний рецепт: Пельмені з лососем смажені
- Олія для смаження за смаком;
- Борошно 335.00 г
- Яйце 1.00 шт
- Філе лосося 420.00 г
- Цибуля ріпчаста (середня) 2.00 шт
- Сіль за смаком
- Перець за смаком
Філе лосося дуже дрібно нарізаємо. Цибулю ріпчасту натираємо на дрібній тертці. Солимо рибу. Вливаємо холодну воду. Замішуємо круте тісто і залишаємо його на 15-20 хвилин, щоб воно стало еластичнішим. Викладаємо тісто на робочу поверхню, присипану борошном. Розкочуємо тісто в пласт товщиною 0,5 см. Вирізаємо з тіста кружки діаметром близько 7 см. Викладаємо на середину кружка начинку. Закриваємо начинку тістом, склавши пельмень навпіл і защипуємо краї або використовуємо форму для пельменів. Обсмажуємо до золотистого кольору.
Подавайте ці пельмені гарячими – у холодному вигляді вони не такі смачні.
Тонкощі приготування пельменів
- Під час приготування тіста до борошна потрібно додавати лише холодну воду.
- Якщо краї тесту при защипуванні погано з'єднуються, значить ви поклали багато начинки. Розтягніть трохи тісто і знову защипніть краї.
- Коли пельмені випливуть на поверхню води, вони готові.
- Після варіння вода з пельменів зливається.
пельмені з лососем, пельмені смажені, пельмені, рецепт, кулінарія
Неприємні думки та емоційна вразливість: астропрогноз на завтра
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 14 січня.
переглядів: 99
Ефективний спосіб позбутися тріщин на п'ятах
Чи не кожна жінка зіштовхується із проблемою сухих та потрісканих п'ят.
переглядів: 120
Неймовірно смачний рецепт домашніх котлет з картоплі: готуємо для сім'ї
Приготувати картопляні котлети можна дуже швидко. Ця страва не вимагає великих зусиль та коштів, але при цьому вражає своїм смаком.
переглядів: 901
Уряд виділив додаткові 5 млрд грн на «Зимову єПідтримку»: що це означає для українців
Сьогодні Уряд спрямував з резервного фонду держбюджету додаткові 5 млрд грн на реалізацію програми «Зимова єПідтримка».
переглядів: 168
Салати з крабовими паличками: прості й смачні рецепти на кожен день
Крабові палички — популярний і доступний продукт, який можна використовувати для приготування різноманітних салатів. Вони чудово поєднуються з овочами, яйцями, рисом та іншими інгредієнтами.
переглядів: 159