Ми у Facebook
20.08.2023, 13:34

З'їдається за 5 хвилин: рецепт аджики на зиму

Сподобається усій сім’ї!
Інгредієнти:

Помідори – 1,5 кг,
Перець червоний солодкий - 500 г,
Перець гострий (стручковий) - 70 г,
Морква - 300 г,
Часник - 70 г,
Олія рослинна - 100 мл,
Червоний перець (сухий гострий) - 1 ст.л.,
Цукор - 2 ст.л., (на свій смак)
Сіль - 1,5 ст.л.,
Аджика гостра - 1 ч.л.,
Лимонна кислота - 1/3 ч.л.,

Приготування:
Як готується, докладно розповіла на відео.
Зберігаємо в холодному приміщенні, але краще в холодильнику.
Аджика за цим рецептом виходить гостра, якщо не любите сильно гостре, то зменште червоний перець.
Така аджика хороша до м'яса, до макаронів, можна її додавати в супи, в піцу та й просто змастити її на хліб. Всім, хто готуватиме, смачного.





На правах реклами