З'їдається за 5 хвилин: рецепт аджики на зиму
Помідори – 1,5 кг,
Перець червоний солодкий - 500 г,
Перець гострий (стручковий) - 70 г,
Морква - 300 г,
Часник - 70 г,
Олія рослинна - 100 мл,
Червоний перець (сухий гострий) - 1 ст.л.,
Цукор - 2 ст.л., (на свій смак)
Сіль - 1,5 ст.л.,
Аджика гостра - 1 ч.л.,
Лимонна кислота - 1/3 ч.л.,
Приготування:
Як готується, докладно розповіла на відео.
Зберігаємо в холодному приміщенні, але краще в холодильнику.
Аджика за цим рецептом виходить гостра, якщо не любите сильно гостре, то зменште червоний перець.
Така аджика хороша до м'яса, до макаронів, можна її додавати в супи, в піцу та й просто змастити її на хліб. Всім, хто готуватиме, смачного.
У Рівному буде концерт органної музики
Усіх поціновувачів органної музики запрошують на творчий вечір.
переглядів: 303
На Рівненщині діятиме заборона на вилов раків
З 1 грудня 2024 року по 30 червня 2025 року на території Житомирської та Рівненської областей діятиме заборона на вилов річкових раків.
переглядів: 240
26 листопада: які сьогодні свята, важливі прикмети
У вівторок, 26 листопада 2024 року, світ відзначає Всесвітній день оливкового дерева, покликаний нагадати про значення цієї рослини для культури, здоров’я та екології. Для вірян цей день особливий, адже вони вшановують святого преподобного Аліпія Стовпника.
переглядів: 285
Рівнян запрошують на виставу "Пілот та маленький принц"
Виставу можна буде подивитися у Рівненському академічному обласному театрі ляльок у п'ятницю, 29 листопада, о 18.00.
переглядів: 452
Завтра Рівне проститься із полеглим Героєм
Завтра, 25 листопада, у Рівному попрощаємося із захисником України Олегом Зваричем, який загинув, борючись із ворогом.
переглядів: 800