Джем з обліпихи в домашніх умовах
Інгредієнти:
Обліпиха - 1 кг
Цукор - 1,2 кг
Сік лимона – 2 ст. л.
Приготування:
1. Перебираємо обліпиху, видаляємо гілочки і добре промиваємо.
2. Подрібнюємо ягоди у блендері до стану пюре. Додаємо цукор.
3. Ставимо пюре на вогонь і доводимо до кипіння, потім варимо на слабкому вогні 30-40 хвилин.
5. Додаємо лимонний сік і розливаємо по стерилізованих банках, закочуємо.
Приємного вам апетиту!

На Донеччині віддав життя за Україну Захисник-правоохоронець з Рівненщини

На Донеччині у війні з ворогом загинув захисник, який майже 20 років віддав служінню українському народові в органах системи МВС.
переглядів: 135
У Рівному буде презентація альманаху "Рівне літературне"

Альманах "Рівне літературне" впорядкувала Валентина Люліч — відома письменниця, перекладачка, бардеса, лауреатка премії імені Уласа Самчука.
переглядів: 140
Рівняни збирають гроші на медпункт в Донеччині для Захисників України

Кожна пожертвувана гривня може врятувати життя і здоров'я наших Воїнів, адже медичний пункт - це теж місце, де точиться своя боротьба. Боротьба за чиюсь долю.
переглядів: 610
Завжди на висоті: 5 правил сучасного етикету

Дотримання правил етикету допомагає не лише справляти гарне враження, а й будувати гармонійні стосунки з оточуючими.
переглядів: 153
Як видати першу книгу: у Рівному буде лекція

Запрошують на відкриту лекцію відомого українського письменника, літературного критика, перекладача та видавця Миколи Мартинюка на тему «Як видати першу книжку».
переглядів: 635