Ми у Facebook
26.08.2023, 20:25

Місячний календар стрижок на вересень 2023: сприятливі та несприятливі дні.

Стрижка по Місяцю - перевірений спосіб покращити карму і позбутися негативу. Які дні вересня ідеальні для візиту до майстра? Використовуйте підказки місячного календаря для процедур краси у вересні. Які сприятливі дні для стрижки у вересні 2023 року
Які сприятливі дні для стрижки у вересні 2023? Щоб зміцнити особисту силу, зв'язок з ангелом-охоронцем та підвищити рівень енергії, стрижитесь у вересні по Місяцю будь-якої з десяти сприятливих днів: 5–6, 12, 14, 16, 18, 21, 23 та 25–26 вересня.

5-6 вересня У вівторок (20-21 місячний день) відбувається завершення періоду ретро Венери (23 липня-4 вересня). Місяць перебуває з Тельця на знак Близнюків, покращуючи якість і вигляд волосся. Вдало пройде зафарбовування сивини, корекція брів і вій.

У середу (21–22 місячний день) Місяць все ще у Близнюках. Стригтися можна, локони в'ються самі і створюють об'єм. Забарвлення у світлий тон приверне у життя позитив. 12 вересня У вівторок (26–27 місячний день) спадає Місяць у Леві. Волосся стає густішим, стрижка вдала і очищає від негативу, фарбування протримається довго. Не робіть хімічну завивку, достатньо плойки та бігуді.

14 вересня У четвер (28–29 місячний день) Місяць убуває в Діві. Волосся після стрижки росте швидше, але форма зачіски зберігається. Укладання виглядає ідеально, завивка тримається довго. Коротка стрижка провокує сприятливі зміни.

16 вересня Завершення періоду ретро Меркурія (23 серпня–15 вересня) та Місяць у Терезах — основні астрологічні події суботи (2–3 місячний день). Стрижка залучить фінанси, просте укладання — енергію природи. Забарвлення натуральними барвниками посилить чарівність.

18 вересня Сонце увійшло на знак Діви з 17 вересня, змушуючи раціональніше дивитися на речі. Це робить понеділок (4-5 місячний день) вдалим для стрижки та фарбування. Місяць, що росте, перейде зі Скорпіона до Терезів, покращуючи якість волосся. Перукарські процедури додадуть їм сил та блиску, а пишна зачіска гармонізує стосунки.

21 вересня У четвер (7–8 місячний день) Місяць, що росте, перейде в Стрільця. Сьюзан Тейлор, головний астролог та екстрасенс сайту Astro Fame, називає період з 21 по 26 вересня ідеальним для стрижки. Вона підкаже правильне рішення, розкриє сексуальність та зміцнить авторитет. Легке укладання з кучерями об'єднає з силами природи. Використовуйте яблучний оцет, відвари трав, мед та аромаолії, щоб підкреслити красу волосся.

23 вересня У суботу (9-10 місячний день) день осіннього рівнодення. Місяць, що росте, в Козерога сприятливо впливає на волосся. День ідеальний для кардинальної зміни іміджу. Стрижка зміцнить енергетику та здоров'я. Висока вишукана зачіска відгородить від енергетичних вампірів.

25–26 вересня У понеділок (11–12 місячний день) Місяць, що росте, з Козерога перейде до Водолія. Радикально коротка стрижка, нарощування та фарбування у незвичайний тон – шлях до кар'єрного зльоту.

У вівторок (12–13 місячний день) Місяць, що росте, у Водолії. Стрижка не тільки зміцнить волосся, а й приверне в життя кохання.
Стрижка у сприятливий день – добрий спосіб залучити удачу. У вересні достатньо можливостей, щоб це зробити.

Які несприятливі дні для стрижки у вересні 2023 року?


У перший місяць осені буде шість днів, коли стригтися небажано: 1, 3, 8, 10, 22 та 29 вересня. Стрижку замініть процедурами догляду, експериментами з укладанням, нарощуванням або плетінням.

1 вересня П'ятниця (16 –17 місячний день) не підходить для стрижки та фарбування волосся. Місяць перебуває з сузір'я Риб в Овна. Шкіра голови чутлива до хімічних засобів та стрижки. Візит до перукаря негативно позначиться на здоров'ї та зростанні волосся. Видання Astrologyk не радить просто мити голову. Рекомендовані процедури - висока укладання та домашній догляд. День вдалий для медитації краси.

3 вересня У неділю (18–19 місячний день) спадаючий Місяць переходить з Овна до Тельця. Стрижка небажана, оскільки стимулює випадання волосся. Вдалі фарбування та тонування. Укладання за допомогою воску та колагену надасть локонам блиск та природність. Акцент на чубчик додасть енергії. Розчісування та самомасаж підкреслить жіночність.

8 вересня Щоб не залучити до життя дрібних побутових негараздів, у п'ятницю (23–24 місячний день) стригтися не можна. Спрямуйте зусилля на творчість, а волосся просто вимийте, відклавши візит до салону на 4 дні. Місяць перебуває з Близнюків до Раку, і локони стають неслухняними. Складне укладання безуспішне. Використовуйте тугий кінський хвіст, масло для волосся та розгладжування праскою.

10 вересня У неділю (25 місячний день) Місяць, що убуває, переходить з Раку до Лева. Волосся укладається насилу, а стрижка негативно впливає на психічне здоров'я. Забарвлення також небажане, оскільки підвищує конфліктність. Найкращий варіант догляду - живильні маски, ботокс, ламінована.

22 вересня У п'ятницю (8–9 місячний день) Місяць входить у фазу першої чверті, переходячи зі Стрільця до Козерога. Форма не протримається довго, хімічна завивка та фарбування не дадуть бажаного результату. День вдалий для миття, живлення, зволоження локонів. Висушіть їх без фена та зробіть проділ. Акуратне укладання приверне позитивних людей і дозволить стримати емоції, щоб не нашкодити репутації та не побалакати зайвого.

29 вересня За даними видання Sentient Metaphysics, у п'ятницю (15–16 місячний день) відбудеться повний місяць. Місяць переходить з Риб до Овна, негативно впливаючи на стан волосся та шкіри голови. День не підходить для стрижки, а фарбування, тонування та догляд пройдуть вдало. Будь-якого дня, коли стригтися не можна, тонуйте волосся хною та басмою. Темний тон убереже від турбот і заздрості, яскравий допоможе бути в центрі уваги.

У серпні більше сприятливих для стрижки днів, ніж тих, коли імідж міняти не варто. Зважайте на поради місячного календаря, плануючи місяць. Це дозволить уникнути неприємностей, зберігши красу волосся та магію особистої чарівності.





На правах реклами