Ми у Facebook
27.08.2023, 20:35

Смакота до чаю: готуємо ніжні панкейки з яблуками за три кроки

Швидко, смачно і дуже легко.
Інгредієнти:
(на 4 порції)

Молоко - 250 мл
Борошно пшеничне - 200 г
Яйця курячі - 1 шт.
Яблука - 2 шт.
Олія соняшникова - 25 мл
Розпушувач - 0.5 ч. л.
Сіль - за смаком
Цукор - за смаком
Кориця мелена - 1 ч. л.

Приготування:
1. Почистіть яблука від шкірки і натріть на дрібній тертці.
2. Вибийте яйце в миску, додайте цукор, сіль, молоко та олію і збийте все міксером до повного розмішування. Потроху додавайте борошно та розмішуйте міксером. Тісто має виглядати як густа сметана. У залежності від обраного сорту борошна, його кількість може відрізнятись від вказаної в рецепті.
3. У кінці додайте до тіста натерті яблука і корицю. Перемішайте все ложкою та смажте на сухій пательні без масла. Перегортайте панкейки, коли на них почнуть з’являтися маленькі дірочки. Смачного!





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ