Ми у Facebook
04.09.2023, 15:48

Кабачкова ікра - найкращий рецепт

Якщо не знаєте, що ще приготувати з молоденьких кабачків, ця стаття для вас!
Інгредієнти:

Кабачки середні – 3 шт.
Морква велика – 1 шт.
Цибуля середнього розміру – 2 шт.
Часник - 1-2 зубчики
Томатна паста – 2 ст. л.
Олія - 1-2 ст. л.
Сіль за смаком
Перець – за смаком

Приготування:

1. Цибулю дрібно нарізаємо, моркву натираємо на великій тертці. Пасуємо цибулю та моркву на мінімальній кількості рослинної олії з водою. Кабачки нарізаємо кубиками та обсмажуємо на окремій сковороді.
2. Перекладаємо овочі в каструлю, солимо, перчимо. Додаємо трохи води та гасимо 1 годину, періодично підливаючи воду.
3. За 15 хвилин до закінчення додаємо томатну пасту та подрібнений часник. Перемішуємо. Потім остудити і подрібнити до однорідного стану блендером.

Інші рецепти дивіться в каруселі 👉

Приємного вам апетиту!





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ