Кабачкова ікра - найкращий рецепт
Кабачки середні – 3 шт.
Морква велика – 1 шт.
Цибуля середнього розміру – 2 шт.
Часник - 1-2 зубчики
Томатна паста – 2 ст. л.
Олія - 1-2 ст. л.
Сіль за смаком
Перець – за смаком
Приготування:
1. Цибулю дрібно нарізаємо, моркву натираємо на великій тертці. Пасуємо цибулю та моркву на мінімальній кількості рослинної олії з водою. Кабачки нарізаємо кубиками та обсмажуємо на окремій сковороді.
2. Перекладаємо овочі в каструлю, солимо, перчимо. Додаємо трохи води та гасимо 1 годину, періодично підливаючи воду.
3. За 15 хвилин до закінчення додаємо томатну пасту та подрібнений часник. Перемішуємо. Потім остудити і подрібнити до однорідного стану блендером.
Інші рецепти дивіться в каруселі 👉
Приємного вам апетиту!

рецепти, смачно, готуємо вдома, кабачкова ікра, корисні поради господиням
Рівненщина: синоптики розповіли прогноз погоди на 8 грудня

У Рівненській області наступного дня, 8 грудня, синоптики передбачають хмарну погоду з проясненнями.
переглядів: 254
Що треба знати про посадку насіння: важливий чек-лист

Друзі, ми підготували чек-лист найнеобхіднішого до посадки насіння. Перевіряйте!
переглядів: 263
Календар стрижок на грудень 2023: Коли стригтися, щоб гарно волосся росло

Перед святами всі спішать записатись на б'юті процедури, та майте на увазі, що є сприятливі дні, а в деякі не варто кардинально змінювати образ.
переглядів: 979
День без світла: На Волині знеструмлять 38 сіл

Сьогодні, 7 грудня, волинські енергетики знеструмлять 38 населених пунктів Луцького району.
переглядів: 1086
У Рівному можна побачити справжню різдвяну казку

У справжнісінькі різдвяні дива можна буде поринути уже за кілька днів, якщо відвідати заходи у Органному залі Рівненської обласної філармонії.
переглядів: 526