Кабачкова ікра - найкращий рецепт
Кабачки середні – 3 шт.
Морква велика – 1 шт.
Цибуля середнього розміру – 2 шт.
Часник - 1-2 зубчики
Томатна паста – 2 ст. л.
Олія - 1-2 ст. л.
Сіль за смаком
Перець – за смаком
Приготування:
1. Цибулю дрібно нарізаємо, моркву натираємо на великій тертці. Пасуємо цибулю та моркву на мінімальній кількості рослинної олії з водою. Кабачки нарізаємо кубиками та обсмажуємо на окремій сковороді.
2. Перекладаємо овочі в каструлю, солимо, перчимо. Додаємо трохи води та гасимо 1 годину, періодично підливаючи воду.
3. За 15 хвилин до закінчення додаємо томатну пасту та подрібнений часник. Перемішуємо. Потім остудити і подрібнити до однорідного стану блендером.
Інші рецепти дивіться в каруселі 👉
Приємного вам апетиту!
рецепти, смачно, готуємо вдома, кабачкова ікра, корисні поради господиням
Питання гендерної політики в Україні вчергове досліджено на дисертаційному рівні
Питання розуміння гендерної рівності залишається правовою категорією, що перебуває у процесах нормативної трансформації та реформування, що визначається переглядом підходів до встановлення соціальних ролей, що виконуються жінками, чоловіками.
переглядів: 194
Рівне простилося із мужнім Захисником
Сьогодні, 9 листопада, у Рівному попрощалися із полеглим Героєм Володимиром Магусом, який віддав своє життя у боротьбі за мирне майбутнє українського народу.
переглядів: 212
У Рівному в понеділок презентуватимуть фільм "Буча"
Цього понеділка, 11 листопада, о 18:00 у кінотеатрі «Україна» відбудеться показ фільму «Буча» за участі команди і акторів.
переглядів: 243
Відома журналістка на Рівненщині шукала привидів
Наша область має не тільки багато прекрасних місць, але й справжніх таємниць, які можуть здивувати.
переглядів: 743
Найкрасивіші вітання з днем працівників культури
Сьогодні, 9 листопада, відзначають Всеукраїнський день працівників культури та аматорів народного мистецтва. В цей день вшановують тих, хто зберігає та розвиває нашу культуру.
переглядів: 935