Ми у Facebook
13.09.2023, 16:40

Топ-2 осінні рецепти з гарбуза

Гарбузова насолода. 2 смачні і яскраві рецепти!
Збережіть рецепти собі і обов'язково спробуйте!

Цукати з гарбуза



Інгредієнти:
Гарбуз очищений – 1 кг
Цукор – 1 кг
Вода – 200 мл
Цукрова пудра – для посипання

Приготування:
1. Варимо сироп із цукру та води. Коли закипить, зменшуємо вогонь і варимо до загусання.
2. Гарбуз нарізаємо кубиками, додаємо їх у густий сироп, перемішуємо. Варимо 10 хвилин. Добу тримає гарбуз у сиропі. Проціджуємо.
3. Шматочки гарбуза розкладаємо на пергаментному папері і залишаємо сохнути на 2 доби. Після цього, посипаємо цукати з гарбуза цукровою пудрою.

Каша з гарбузом



Інгредієнти:
Молоко – 3 склянки
Просо – 1 склянка
Гарбуз – 500 г
Цукор - 1 ч. ложка
Сіль - 0,5 ч. ложки

Приготування:
1. Гарбуз очищаємо та нарізаємо кубиками. Заливаємо молоком, доводимо до кипіння та варимо 10-15 хвилин на середньому вогні.
2. Пшоно промиваємо і ошпарюємо окропом. Засипаємо пшоно в каструлю з гарбузом. Додаємо цукор та сіль. Варимо, помішуючи, на невеликому вогні 15-20 хвилин, доки не загусне.
3. Зварену кашу ставимо в духовку упрівати на 25-30 хвилин при температурі 180°C.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини