17.09.2023, 17:00
Швидко і ситно: готуємо ліниві пельмені за 40 хвилин
Спробуйте приготувати ліниві пельмені за нашим рецептом. Його перевага у тому, що страва готується дуже швидко, але не відстає від звичайних пельменів за смаком.
Інгредієнти
Борошно – 550-600 г
Вода – 200 мл
Яйця – 2 шт.
Олія – 30 мл
Сіль, перець – за смаком
Фарш – 700 г
Цибуля (велика) – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Сметана – 200 мл.
Процес приготування:
1. Спершу приготуємо тісто: в воду додаємо яйця, трішки солі, олію та борошно і замішуємо тісто. Готове тісто залишаємо накритим, при кімнатній температурі на 20 хв.
2. Половину цибулини нарізаємо на маленькі кубики і додаємо до фаршу, також за смаком додаємо сіль та перець.
3. Тісто ділимо на 2 частини. Кожну розкачуємо в прямокутник, викладаємо по всій довжині фарш, загортаємо в рулет і ріжемо на шматочками, шириною приблизно 3 см.
4. Далі нарізаємо другу половину цибулі, а моркву натираємо на терці. І обсмажуємо це на сковороді, 5 хвилин.
5. Після чого додаємо сметану, добре перемішуємо і викладаємо пельмені. За смаком солимо і заливаємо водою, щоб вона покрила пельмені.
6. Накриваємо кришкою і тушкуємо на маленькому вогні, до готовності (приблизно 25 хвилин).
Смачного!
Борошно – 550-600 г
Вода – 200 мл
Яйця – 2 шт.
Олія – 30 мл
Сіль, перець – за смаком
Фарш – 700 г
Цибуля (велика) – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Сметана – 200 мл.
Процес приготування:
1. Спершу приготуємо тісто: в воду додаємо яйця, трішки солі, олію та борошно і замішуємо тісто. Готове тісто залишаємо накритим, при кімнатній температурі на 20 хв.
2. Половину цибулини нарізаємо на маленькі кубики і додаємо до фаршу, також за смаком додаємо сіль та перець.
3. Тісто ділимо на 2 частини. Кожну розкачуємо в прямокутник, викладаємо по всій довжині фарш, загортаємо в рулет і ріжемо на шматочками, шириною приблизно 3 см.
4. Далі нарізаємо другу половину цибулі, а моркву натираємо на терці. І обсмажуємо це на сковороді, 5 хвилин.
5. Після чого додаємо сметану, добре перемішуємо і викладаємо пельмені. За смаком солимо і заливаємо водою, щоб вона покрила пельмені.
6. Накриваємо кришкою і тушкуємо на маленькому вогні, до готовності (приблизно 25 хвилин).
Смачного!

Категорія: Новини > Життя
Автор: Ольга НауменкоПереглядів: 722Інші статті рубрики:
Найсмачніші булочки сердечка - готуємо

І так приступимо до рецепту: Вихід 10 булочок.
переглядів: 173
Як обробляти цибулинні восени?

Розповідаємо, що потрібно зробити з цибулинними після того, як вони відцвітуть ⬇
переглядів: 222
Хрусткі картопляні вафлі: готуємо смакоту за 20 хвилин

Якщо ви не знаєте, чим урізноманітнити своє меню, а звичні страви з картоплі вам вже набридли, спробуйте зробити картопляні вафлі.
переглядів: 406
Найефективніші методи боротьби із харчовою міллю

Народні методи, які допоможуть швидко позбутися молі вдома.
переглядів: 2405