17.09.2023, 20:35
35 хвилин і готово: рецепт запіканки з кабачками і м'ясом
Ця ніжна та пухка м’ясна запіканка з кабачками та томатами точно сподобається всій сім'ї.
Інгредієнти:
Кабачки – 1 кг.
М'ясний фарш – 500 г.
Цибуля – 3 шт.
Томатна паста – 3 ст. л.
Томати – 6 шт.
Сир – 130 г.
Яйця – 4 шт.
Сметана – 150 г.
Спосіб приготування:
Цибулю подрібнити, змішати з фаршем. Посолити і поперчити фарш і заправити томатною пастою. Обсмажити до готовності на сковороді. Кабачки натерти на тертці і віджати від вологи. У форму для випічки викласти половину кабачків. Потім покласти фарш і нарізані на кружечки помідори. Викласти другу частину кабачків. Сметану збити з яйцем і полити запіканку. Посипати тертим сиром. Випікати 35 хвилин при температурі 150 градусів.
Кабачки – 1 кг.
М'ясний фарш – 500 г.
Цибуля – 3 шт.
Томатна паста – 3 ст. л.
Томати – 6 шт.
Сир – 130 г.
Яйця – 4 шт.
Сметана – 150 г.
Спосіб приготування:
Цибулю подрібнити, змішати з фаршем. Посолити і поперчити фарш і заправити томатною пастою. Обсмажити до готовності на сковороді. Кабачки натерти на тертці і віджати від вологи. У форму для випічки викласти половину кабачків. Потім покласти фарш і нарізані на кружечки помідори. Викласти другу частину кабачків. Сметану збити з яйцем і полити запіканку. Посипати тертим сиром. Випікати 35 хвилин при температурі 150 градусів.

Категорія: Новини > Життя
Автор: Ольга НауменкоПереглядів: 703Інші статті рубрики:
Найсмачніші булочки сердечка - готуємо

І так приступимо до рецепту: Вихід 10 булочок.
переглядів: 157
Як обробляти цибулинні восени?

Розповідаємо, що потрібно зробити з цибулинними після того, як вони відцвітуть ⬇
переглядів: 209
Хрусткі картопляні вафлі: готуємо смакоту за 20 хвилин

Якщо ви не знаєте, чим урізноманітнити своє меню, а звичні страви з картоплі вам вже набридли, спробуйте зробити картопляні вафлі.
переглядів: 397
Найефективніші методи боротьби із харчовою міллю

Народні методи, які допоможуть швидко позбутися молі вдома.
переглядів: 2395