Нарізне печиво з горіхами та родзинками
Рецепт:
3 великі яйця (180 гр)
220 гр цукру
1 ч л ванільного цукру
дрібка солі
1 ч л розпушувача (6 гр)
190 гр борошна
150 гр ізюму
170 гр горіхів
Приготування:
До яєць додаємо щіпку солі, добре перемішуємо віночком до об'єднання білків та жовтків. Додаємо цукор, ванільний цукор, починаємо збивати міксером до пишної, світлої маси. Додаємо борошно з розпушувачем, перемішуємо лопаткою, додаємо горіхи, родзинки, перемішуємо.
Форму застелила папером для випічки, виклала тісто. Випікала в розігрітій духовці при t 180 20-25 хв.
Коли трохи охолоне, нарізала на порційні шматочки, посипала цукровою пудрою.
Готово!

«Рівненська медична академія» запрошує на роботу

Комунальний заклад вищої освіти «Рівненська медична академія» Рівненської обласної ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників.
переглядів: 296
У Рівному працюють над першим безбар'єрним маршрутом: перша інспекція відбулася сьогодні

У Рівному активно тривають роботи над облаштуванням першого в області безбар'єрного маршруту, який значно покращить доступність міської інфраструктури для людей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.
переглядів: 398
Рівнянам пропонують осягнути безмежність за допомогою фото

Уже зовсім скоро, 27 травня, о 13 годині у Міському Будинку Культури відбудеться відкриття персональної фотовиставки Олександра Майструка "Безмежність", яка приурочена 24-й річниці його творчої діяльності.
переглядів: 1884
Рівненська обласна філармонія розпочинає ІІІ музичний фестиваль «Рівненські класичні резиденції»

Це мистецький проєкт, пов’язаний з історією та культурою нашого міста.
переглядів: 321
Рівненський драмтеатр презентує «Тиждень прем’єр сезону»

З 1 по 6 липня на головній театральній сцені області — Рівненському обласному академічному музично-драматичному театрі — відбудеться «Тиждень прем’єр сезону».
переглядів: 346