Ми у Facebook
20.09.2023, 22:43

Нарізне печиво з горіхами та родзинками

З тонкою хрусткою скоринкою і м'яким усередині.
На форму 26х30

Рецепт:
3 великі яйця (180 гр)
220 гр цукру
1 ч л ванільного цукру
дрібка солі
1 ч л розпушувача (6 гр)
190 гр борошна
150 гр ізюму
170 гр горіхів

Приготування:

До яєць додаємо щіпку солі, добре перемішуємо віночком до об'єднання білків та жовтків. Додаємо цукор, ванільний цукор, починаємо збивати міксером до пишної, світлої маси. Додаємо борошно з розпушувачем, перемішуємо лопаткою, додаємо горіхи, родзинки, перемішуємо.
Форму застелила папером для випічки, виклала тісто. Випікала в розігрітій духовці при t 180 20-25 хв.
Коли трохи охолоне, нарізала на порційні шматочки, посипала цукровою пудрою.

Готово!





На правах реклами