Ми у Facebook
19.10.2023, 20:45

Млинці з гарбузом і м'яким сиром: начинка про яку мало хто знає

Смажені на пательні класичні млинці – страва, яку полюбляють мільйони. Ця проста, але дуже вдала закуска може стати чудовим доповненням до основної страви, швидким і ситним перекусом і навіть смачним десертом.
Кулінарні експерти поділились смачним варіантом приготування начинки для млинців. Для приготування такої начинки не потрібно витрачати багато часу або зусиль – все робиться просто та швидко!

Інгредієнти:
- 400 грамів гарбуза;
- 100 мілілітрів овочевого бульйону;
- 50 грамів м’якого сиру, наприклад козячого або бринзи.

Спосіб приготування:

Очищаємо гарбуза її від шкірки та нарізаємо невеликими кубиками. Ставимо на вогонь грітись пательню, наливаємо туди трішки олії. Обсмажуємо гарбуз на помірному вогні, поки на ньому не з’явиться золотиста скоринка. Потім додаємо на пательню овочевий бульйон. Зробіть тихіший вогонь і тушкуйте отриману суміш близько 10 хвилин, поки овоч не стане м’яким.

Далі потрібно злити зайву рідину з тушкованого гарбуза та залишити його на час. Візьміть бажану кількість сиру та натріть на маленькій тертці. За бажання, можете також додати сюди улюблену зелень. Змішайте тертий сир із тушкованим гарбузом і добре все перемішайте. Далі потрібно перебити отриману суміш на блендері до однорідності.

Насмажте млинці, викладіть на них бажану кількість начинки, експерти рекомендують столову ложку на млинець, і загорніть випічку конвертиком. Смачного!





На правах реклами