Ми у Facebook
26.09.2023, 11:19

У Рівному зібрали рекордні 100 000$ на підтримку ЗСУ

У Рівному відбулася гастро-вечеря в рамках якої відбувався збір на підтримку рівненських військових, які боронять країну в складі 14-ого окремого стрілецького батальйону.

- Ми мали амбітний план - зібрати 2 000 000 гривень на підтритмку наших захисників. Водночас нам вдалося неможливе — ми перевершили очікування майже у двічі, - говорить співорганізаторка заходу, депутатка Рівнеради Катерина МАРЧУК. - Всі кошти підуть на закупівлю безпілотних комплексів та автомобілів для 14 окремого стрілецького батальйону!



Дякуємо також Віктору Шакирзяну за передачу автомобіля швидкої допомоги військовим на нашому благодійному вечорі.



До благодійного заходу долучилося чимало рівнян. Всі вони постійно підтримують ЗСУ. Тому цей вечір не став для них виключенням.

- Спортивний простір “Сила” на постійній основі підтримує наших військових та їх родини. Тому ми з радістю долучилися до цього благодійного дійства і радіємо, що разом нам вдалося зібрати рекордну для нашого міста суму, - говорить засновник спортивного простору “СИЛА” Олексій ЯНИЦЬКИЙ.



Захід проведений на надзвичайно високому рівні. До його організації було залучено більше 50 людей. Значна частина — це рівненські організатори та волонтери, громадські активісти та політики. А також команда надзвичайно професійних кухарів, які доклали масу зусиль, щоб це дійство відбулося.

- Приємно, що у нашому місті є люди, які докладають стільки зусиль та організовують подібні дійства на підтримку ЗСУ. А ми з свого боку завжди готові долучитися до благодійності, адже якщо ти не в ЗСУ, то маєш робити максимум для ЗСУ, - говорить співвласниця Місця сили рівнян Наталія ЯНИЦЬКА. - Це підтвердження того, що разом — ми сила і обов’язково переможемо!








На правах реклами