Ми у Facebook
28.09.2023, 15:20

Готуємо соус до мʼясних страв

Хріновина / хренодер / вогник. Як не назви – завжди смачно! Смачний, а головне дуже швидкий рецепт чудового соусу до м'ясних страв!
Інгредієнти:
Помідори – 1 кг
Часник – 100 г
Корінь хрону – 100 г
Сіль – 1 ст.
Цукор – 1 ст. (за бажанням)

Приготування:
1. Корінь хрону та часник подрібнюємо у м'ясорубці. Далі також подрібнюємо помідори, але в окрему чашу.
2. До помідорів додаємо сіль та цукор. Перемішуємо. Додаємо хрін із часником. Даємо настоятися 30 хвилин.
3. Розкладаємо по стерильним банкам. Зберігаємо у прохолодному місці.

Приємного вам апетиту!





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ