Готуємо соус до мʼясних страв
Помідори – 1 кг
Часник – 100 г
Корінь хрону – 100 г
Сіль – 1 ст.
Цукор – 1 ст. (за бажанням)
Приготування:
1. Корінь хрону та часник подрібнюємо у м'ясорубці. Далі також подрібнюємо помідори, але в окрему чашу.
2. До помідорів додаємо сіль та цукор. Перемішуємо. Додаємо хрін із часником. Даємо настоятися 30 хвилин.
3. Розкладаємо по стерильним банкам. Зберігаємо у прохолодному місці.
Приємного вам апетиту!
Воєнний стан продовжили до лютого 2025 року
Парламент підтримав продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації на 90 днів.
переглядів: 216
День ангела Анастасії: найкращі вітання та щирі побажання
Теплі слова, приємні побажання та вітання сьогодні лунають для Анастасій!
переглядів: 440
3 ознаки справді сильної жінки
Психологи визначають кілька рис, що відрізняють жінок із міцною та стійкою психікою.
переглядів: 888
На Рівненщині надають гранти на навчання
На Рівненщині шість закладів освіти долучилися до державного проєкту з надання грантів на навчання. Державний грант на здобуття вищої освіти є підтримкою, яку держава надає через співфінансування навчання на контрактній основі. Про це повідомив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.
переглядів: 319
Завтра Рівне проведе в останню путь загиблого Героя
Завтра, 29 жовтня, на майдані Незалежності віддадуть останню шану Герою Руслану Денищичу, який загинув виборюючи незалежність України.
переглядів: 385