Аджика «Пальчики оближеш»: смачний рецепт
На 6 банок по 300 мл:
Помідори – 2,5 кг
Морква – 500 г
Перець болгарський червоний – 500 г
Цибуля ріпчаста - 300 г
Часник - 200 г
Перець червоний - 3 шт.
Олія - 250 мл
Цукор - 1 склянка
Сіль – 0,25 склянки
Оцет 6% - 250 мл
Приготування:
1. Всі овочі ретельно миємо, очищаємо та нарізаємо на шматочки. Пропускаємо через м'ясорубку. Також пропускаємо часник та цибулю.
2. Змішуємо всі овочі, ставимо на вогонь та доводимо до кипіння. Далі варимо на маленькому вогні 30 хвилин.
3. Додаємо олію, перемішуємо і варимо ще 30 хвилин. Додаємо цукор, сіль та варимо 1 годину.
Для консервування варимо 2,5 години. І після олії додаємо ще оцет.
4. Простерилізовані банки заповнюємо аджикою. Зберігати можна у холодильнику.
Приємного вам апетиту!

Змінилися правила оплати лікарняних: що потрібно знати працівникам

З 4 квітня 2025 року набули чинності зміни, ухвалені Законом України від 18 грудня 2024 року № 4158-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо загальнообов’язкового державного соціального страхування».
переглядів: 795
Не лише шоумен, але й воїн: на війні загинув Максим Неліпа

З початку повномасштабного вторгнення він добровільно вступив до лав ЗСУ у березні 2022 року. Обіймав посаду командира розвідувального взводу у структурі командування Сухопутних військ ЗСУ.
переглядів: 195
Вишиванка єднає: як долучитися до флешмобу української ідентичності

Сьогодні, 15 травня, українці по всьому світу відзначатимуть День вишиванки – свято нашої культурної ідентичності, спадку та сили національного символу.
переглядів: 207
Як приготувати сніданок з трьох інгредієнтів: швидкий рецепт від досвідчених господинь

Сніданок — це важлива частина нашого дня, яка задає тон на весь наступний час. Іноді хочеться чогось смачного, але при цьому простого і швидкого у приготуванні. Якщо у вас є лише три інгредієнти під рукою, не біда! Ось рецепт оладок з банану та яйця, який стане чудовим варіантом для сніданку.
переглядів: 214
Чи можна заморожувати сир і як правильно це робити: поради для збереження смаку й свіжості

Якщо у вас вдома накопичилось більше сиру, ніж ви встигаєте спожити, варто замислитися над способами його зберігання.
переглядів: 923