Аджика «Пальчики оближеш»: смачний рецепт
На 6 банок по 300 мл:
Помідори – 2,5 кг
Морква – 500 г
Перець болгарський червоний – 500 г
Цибуля ріпчаста - 300 г
Часник - 200 г
Перець червоний - 3 шт.
Олія - 250 мл
Цукор - 1 склянка
Сіль – 0,25 склянки
Оцет 6% - 250 мл
Приготування:
1. Всі овочі ретельно миємо, очищаємо та нарізаємо на шматочки. Пропускаємо через м'ясорубку. Також пропускаємо часник та цибулю.
2. Змішуємо всі овочі, ставимо на вогонь та доводимо до кипіння. Далі варимо на маленькому вогні 30 хвилин.
3. Додаємо олію, перемішуємо і варимо ще 30 хвилин. Додаємо цукор, сіль та варимо 1 годину.
Для консервування варимо 2,5 години. І після олії додаємо ще оцет.
4. Простерилізовані банки заповнюємо аджикою. Зберігати можна у холодильнику.
Приємного вам апетиту!
Чотирилапі герої: службові собаки СБУ Рем і Фінч отримали нагороди за захист України
Собаки Рем і Фінч, які служать у складі Служби безпеки України, були відзначені Кінологічною спілкою України на церемонії «Чотирилапі захисники». Вони разом зі своїми наставниками отримали нагороди за вагомий внесок у безпеку держави.
переглядів: 110
Рівненщина простилася із полеглим Героєм
На Рівненщині віддали останню шану воїну Олександру Боярчуку із Городоцької громади.
переглядів: 180
"Нам винятково важливо пам’ятати цю страшну сторінку нашої історії", - ПЦУ
Сьогодні, 23 листопада, День пам'яті жертв голодоморів.
переглядів: 150
Сьогодні прийнято запалити свічку у пам'ять про жертв Голодоморів
Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує Національний день пам’яті жертв Голодомору.
переглядів: 196
Що не варто робити 23 листопада: традиції та прикмети
23 листопада вважається особливим днем, сповненим традицій та застережень. У народі цей день пов’язували з певними заборонами, які допомагали уникнути неприємностей та зберегти гармонію в сім’ї.
переглядів: 217