Ми у Facebook
09.10.2023, 15:50

Аджика «Пальчики оближеш»: смачний рецепт

Збережіть рецепт собі і обов'язково спробуйте!
Інгредієнти:
На 6 банок по 300 мл:
Помідори – 2,5 кг
Морква – 500 г
Перець болгарський червоний – 500 г
Цибуля ріпчаста - 300 г
Часник - 200 г
Перець червоний - 3 шт.
Олія - 250 мл
Цукор - 1 склянка
Сіль – 0,25 склянки
Оцет 6% - 250 мл

Приготування:
1. Всі овочі ретельно миємо, очищаємо та нарізаємо на шматочки. Пропускаємо через м'ясорубку. Також пропускаємо часник та цибулю.
2. Змішуємо всі овочі, ставимо на вогонь та доводимо до кипіння. Далі варимо на маленькому вогні 30 хвилин.
3. Додаємо олію, перемішуємо і варимо ще 30 хвилин. Додаємо цукор, сіль та варимо 1 годину.
Для консервування варимо 2,5 години. І після олії додаємо ще оцет.
4. Простерилізовані банки заповнюємо аджикою. Зберігати можна у холодильнику.

Приємного вам апетиту!





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ