Аджика «Пальчики оближеш»: смачний рецепт
На 6 банок по 300 мл:
Помідори – 2,5 кг
Морква – 500 г
Перець болгарський червоний – 500 г
Цибуля ріпчаста - 300 г
Часник - 200 г
Перець червоний - 3 шт.
Олія - 250 мл
Цукор - 1 склянка
Сіль – 0,25 склянки
Оцет 6% - 250 мл
Приготування:
1. Всі овочі ретельно миємо, очищаємо та нарізаємо на шматочки. Пропускаємо через м'ясорубку. Також пропускаємо часник та цибулю.
2. Змішуємо всі овочі, ставимо на вогонь та доводимо до кипіння. Далі варимо на маленькому вогні 30 хвилин.
3. Додаємо олію, перемішуємо і варимо ще 30 хвилин. Додаємо цукор, сіль та варимо 1 годину.
Для консервування варимо 2,5 години. І після олії додаємо ще оцет.
4. Простерилізовані банки заповнюємо аджикою. Зберігати можна у холодильнику.
Приємного вам апетиту!

Вигул собак у Рівному: чому старі правила не захищають людей і тварин [+ІНТЕРВ'Ю]

Нещодавній інцидент у Рівному знову підняв на поверхню проблему, про яку містяни говорять роками. У житловому районі міста на відому в мережі вчительку з вокалу Олену Українець напав великий пес.
переглядів: 275
Матері загиблого Героя з Гощанщини вручили орден «За мужність»

Гощанська селищна рада повідомила трагічну, але водночас горду новину: солдат Віктор Миколайович Пилипчук з села Люцинів посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.
переглядів: 228
Екскапітан рівненського «Вереса» знайшов новий клуб

Тепер він спробує себе в зовсім новому амплуа, але залишає шанс на повернення до Рівного.
переглядів: 273
Відновлював здоров’я, а потім — боровся за життя України: історія Володимира Згурського

Мабуть, кожен, хто знав Володимира Згурського, згадує його усмішку і той спокій, який він приносив із собою. Він умів слухати. Умів заспокоїти навіть найтривожнішу душу.
переглядів: 264
Попрощалися із молодим воїном, заповіт якого цитував Президент

Напередодні свого 21-го дня народження загинув лучанин Максим Нагорний, виконуючи бойове завдання поблизу села Молодецьке Донецької області. Днями із ним попрощалися у Луцьку…
переглядів: 1080
Реклама