Ми у Facebook
16.10.2023, 21:11

У Рівному відбудеться презентація нової книги Алли Рогашко

Уже за кілька днів презентуватимуть новий роман письменниці під назвою "Свідки дзеркала".
Про це Алла Рогашко повідомила на своїй сторінці у мережі Фейсбук:

"Щиро запрошую! Готова відповісти на всі-всі запитання стосовно сюжету і довкола нього. На таких зустрічах я зазвичай гранично відверта, ви це знаєте, адже відбувається концентрація енергій, що починають вирувати, й тоді ся авторка (себто я) входить у якийсь химерний раж і - хоч-не-хоч, а з язика злітає геть усе і навіть те, що казати не планувалося... Магія!
Мені цікаво буде почути і ваші враження, адже ви вже точно прочитали цю книжку. А раптом хто не прочитав, але планує, то теж обов’язково приходьте, бо на складі видавництва примірників уже немає, а у книгарні "Є" (і в мене) – поки що є", - написала Алла Рогашко на своїй сторінці у мережі Фейсбук.


Алла Рогашко. Фото надане авторкою книги
Алла Рогашко. Фото надане авторкою книги


Презентація відбудеться четвер, 19 жовтня, о 18:30 у новій книгарні "Є" (вікна якої виходять на майдан Незалежності), що по вул. Соборна, 56.

Письменниця розповідає, що під час презентації не тільки відверто поговорять про химерний сюжет книги, але й запалять вогнище, кожен зможе витягнути магічні передбачення із сакрального мішечка, а найактивніший учасник отримає власний примірник книги.




"Обмінюватимемося енергіями, наповнюватимемося Світлом, магічними настроями і гармонією", - обіцяє письменниця.





На правах реклами