Ми у Facebook
17.10.2023, 20:36

У Рівненському протипухлинному центрі можна безкоштовно пройти обстеження на рак молочної залози

Рак молочної залози є одним із найпоширеніших онкологічних захворювань як на регіональному, так і на світовому рівні. Діагностика на ранніх стадіях є надзвичайно важливою.
В реаліях сьогодення значна кількість людей ігнорує питання проходження обстежень. Проте не варто забувати, що найважливіше - вчасно звернутися до лікаря після виявлення симптомів.

Лікарі стверджують, що якщо жінка консультується з лікарем на першій стадії раку молочної залози, її шанси на повне одужання становлять 99%. Загалом щороку в Рівненській області реєструють близько трьохсот випадків раку молочної залози. На обліку перебуває близько чотирьох тисяч жінок, і з них близько 60% виявлені на першій стадії захворювання.

Для того, щоб кожна зацікавлена особа могла перевірити своє здоров'я та вчасно виявити онкологічні захворювання молочних залоз, Рівненський протипухлинний центр проводить безкоштовні обстеження.

Спочатку спеціалісти проводять консультацію з тими, хто бажає пройти обстеження. Після цього мамологи можуть призначити додаткові обстеження за необхідності.

У медичному закладі використовується спеціалізований дорогоцінний апарат для обстеження молочних залоз, який дозволяє докладно оглянути об'єкти розміром навіть до півміліметра.

У разі виявлення яких-небудь аномалій лікарі направляють пацієнтів на додаткове обстеження, щоб підтвердити наявність пухлини.





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ