24.10.2023, 20:20
Житель Рівненщини викликав фурор своєю стравою у суддів “МастерШеф”
Триває 12 сезон популярного кулінарного шоу “МастерШеф”. Найкращі кухарі-аматори України змагаються за головний приз — грошову винагороду та можливість навчатися в престижній французькій кулінарній школі Le Cordon Bleu.
24-річний Олександр Козярчук з Клесова став одним із трьох учасників, які представляють нашу область у цьому сезоні шоу. Ведучий весіль з дитинства любив смачно поїсти, а з часом і зацікавився приготуванням таких улюблених страв. Про шоу, страву для реклами та члена журі, якого найбільше боявся — ексклюзивно для ogo.ua.
Шоу “МастерШеф” Сашко дивився з дитинства. Йому подобалась і сама програма і те, що відбувалося на майданчику. Тож не рідко виникали думки, як би то туди потрапити. Япроте це бажання тоді ще школяреві здавалося нереальним.
“Вже після того, як приїхав у Рівне на навчання, не покидав цього задуму. Та й друзі періодично підштовхували — спробуй. Я все вагався, а потім рандомно в Інстаграмі мені попала на очі реклама-заявка на участь в шоу. Тоді й вирішив: а чому б ні? І подався! А далі мені зателефонували з шоу. Почалися кастинги - спершу онлайн, а потім запросили на головний відбір в Києві,” - пригадує Сашко.
Підготуватися до участі в шоу було не складно, зізнається Олександр. Найбільше бентежила невідомість, бо ж до кінця не знав ані рівня інших учасників, ані того, що очікувало під час зйомок. Тому й власні шанси на успіх реально оцінити наш земляк не міг. Але з часом таки зумів адаптуватися.
“Було складно. Ми багато вчилися, самі зйомки тривали непросто. Ти весь час в оточенні конкурентів, близьких поряд немає. Але потім я подружився з учасниками, потоваришував з журналістом — його теж Сашко звати — і все якось зав’язалося, що стало легше. Потім було щось на зразок другої хвилі: коли побачив на що здатні інші, і почав сумніватися, а чи я зможу, чи впораюся з тими завданнями. Але проходив етап за етапом, і я ставав все впевненішим у собі, повірив в себе. Якось отак воно далі й пішло,” - розповідає кулінар.
Саме спілкування і навіть привітна атмосфера допомагали впоратися з переживаннями, опанувати себе і таки рухатись уперед.
“У мене з учасниками стосунки склалися нормально, з усіма спілкувався, тримав зв’язок. Найбільше, звісно, це Іра і Марина, Ваня і Руслан (Батон), Мироська і Юля з Рівного. А загалом нас же троє було з Рівненщини — і це насправді дуже круто. Ми самі були здивовані, вже коли почали знайомитися, бо реакція була: ти з Рівненщини? І я! А от Петра (рівнянин Петро Федюшко покинув проєкт у 5 ефірів. Розповідь про його враження від шоу можна почитати - !!!!!) знав до шоу. Я ж весілля проводжу, так от на одному з них Петро був дружком, а я ведучим. Роззнайомилися ближче ми вже під час кастингу на 20-тку, як і з Юлею (Юлія Марковецька — іще одна учасниця з Рівного — авт.). Старалися підтримувати один одного. Загалом скажу чесно: це зараз вже дивишся коментарі слухаєш, то воно по різному проявляється. А там ми всі під час зйомок підтримували один одного. Звісно, були між іншими учасниками невеликі казуси і скандали, але це не впливало. Я старався до всіх позитивно відноситись, налагоджувати приятельські стосунки і не наживати собі ворогів,” - відкриває свою стратегію Сашко.
Що ж до ведучих, то й вони справили на учасника з Рівненщини незабутнє враження. Зізнається: на початку побоювався Володимира Ярославського. Та з часом — через кілька випусків — усе змінилося:
“Поза кадром ми отримували чимало добрих напутніх слів. Особливо від Володимира. Він часто до нас приходив, говорив, спілкувався, вчив, розпитував. Бувало, що ми в павільйоні щось дуркували, сміялися, він виходить з гримерки: ану скажи мені такий то рецепт, чи такий то рецепт. І ми вже такі ой, посміялися, але йшли бігом вчити. Все було насправді класно, в душевних таких відносинах, атмосфері.”
Своєю найкращою стравою на шоу Олександр вважає котлети по-київськи. Адже навіть судді практично не залишили від нею й сліду на тарілці! Чого варті лише слово “фурор” та пропозиція знімати саме цю ідеальну котлету у рекламі! Це, каже Сашко, надзвичайно порадувало. А от севіче — закуску з риби — приготувати було геть не так просто. Олександр не приховує: відчув наче щось пішло не так, бо до кінця й не міг зрозуміти, що саме повинен приготувати.
Та зупинятися на досягнутому рівненчанин не планує. Каже: участь в “МастерШеф” надзвичайно позитивно на нього вплинула, адже отримав чимало знань, досвіду, які вже використовує на практиці:
“Тепер мені дуже легко по поверненню в місто працювати. Я вже проводив свій перший майстер-клас по італійським пастам для інших кухарів із закладів міста. Далі планую тільки розвиватися в цьому.”
Ми ж можемо вболівати за нашого земляка. Можливо, саме він — переможець 12 сезону? Адже поки шоу триває, тож ім’я найкращого — таємниця.
Фото зі сторінки Олександра Козярчука в Інстаграм.
Шоу “МастерШеф” Сашко дивився з дитинства. Йому подобалась і сама програма і те, що відбувалося на майданчику. Тож не рідко виникали думки, як би то туди потрапити. Япроте це бажання тоді ще школяреві здавалося нереальним.
“Вже після того, як приїхав у Рівне на навчання, не покидав цього задуму. Та й друзі періодично підштовхували — спробуй. Я все вагався, а потім рандомно в Інстаграмі мені попала на очі реклама-заявка на участь в шоу. Тоді й вирішив: а чому б ні? І подався! А далі мені зателефонували з шоу. Почалися кастинги - спершу онлайн, а потім запросили на головний відбір в Києві,” - пригадує Сашко.
Підготуватися до участі в шоу було не складно, зізнається Олександр. Найбільше бентежила невідомість, бо ж до кінця не знав ані рівня інших учасників, ані того, що очікувало під час зйомок. Тому й власні шанси на успіх реально оцінити наш земляк не міг. Але з часом таки зумів адаптуватися.
“Було складно. Ми багато вчилися, самі зйомки тривали непросто. Ти весь час в оточенні конкурентів, близьких поряд немає. Але потім я подружився з учасниками, потоваришував з журналістом — його теж Сашко звати — і все якось зав’язалося, що стало легше. Потім було щось на зразок другої хвилі: коли побачив на що здатні інші, і почав сумніватися, а чи я зможу, чи впораюся з тими завданнями. Але проходив етап за етапом, і я ставав все впевненішим у собі, повірив в себе. Якось отак воно далі й пішло,” - розповідає кулінар.
Саме спілкування і навіть привітна атмосфера допомагали впоратися з переживаннями, опанувати себе і таки рухатись уперед.
“У мене з учасниками стосунки склалися нормально, з усіма спілкувався, тримав зв’язок. Найбільше, звісно, це Іра і Марина, Ваня і Руслан (Батон), Мироська і Юля з Рівного. А загалом нас же троє було з Рівненщини — і це насправді дуже круто. Ми самі були здивовані, вже коли почали знайомитися, бо реакція була: ти з Рівненщини? І я! А от Петра (рівнянин Петро Федюшко покинув проєкт у 5 ефірів. Розповідь про його враження від шоу можна почитати - !!!!!) знав до шоу. Я ж весілля проводжу, так от на одному з них Петро був дружком, а я ведучим. Роззнайомилися ближче ми вже під час кастингу на 20-тку, як і з Юлею (Юлія Марковецька — іще одна учасниця з Рівного — авт.). Старалися підтримувати один одного. Загалом скажу чесно: це зараз вже дивишся коментарі слухаєш, то воно по різному проявляється. А там ми всі під час зйомок підтримували один одного. Звісно, були між іншими учасниками невеликі казуси і скандали, але це не впливало. Я старався до всіх позитивно відноситись, налагоджувати приятельські стосунки і не наживати собі ворогів,” - відкриває свою стратегію Сашко.
Що ж до ведучих, то й вони справили на учасника з Рівненщини незабутнє враження. Зізнається: на початку побоювався Володимира Ярославського. Та з часом — через кілька випусків — усе змінилося:
“Поза кадром ми отримували чимало добрих напутніх слів. Особливо від Володимира. Він часто до нас приходив, говорив, спілкувався, вчив, розпитував. Бувало, що ми в павільйоні щось дуркували, сміялися, він виходить з гримерки: ану скажи мені такий то рецепт, чи такий то рецепт. І ми вже такі ой, посміялися, але йшли бігом вчити. Все було насправді класно, в душевних таких відносинах, атмосфері.”
Своєю найкращою стравою на шоу Олександр вважає котлети по-київськи. Адже навіть судді практично не залишили від нею й сліду на тарілці! Чого варті лише слово “фурор” та пропозиція знімати саме цю ідеальну котлету у рекламі! Це, каже Сашко, надзвичайно порадувало. А от севіче — закуску з риби — приготувати було геть не так просто. Олександр не приховує: відчув наче щось пішло не так, бо до кінця й не міг зрозуміти, що саме повинен приготувати.
Та зупинятися на досягнутому рівненчанин не планує. Каже: участь в “МастерШеф” надзвичайно позитивно на нього вплинула, адже отримав чимало знань, досвіду, які вже використовує на практиці:
“Тепер мені дуже легко по поверненню в місто працювати. Я вже проводив свій перший майстер-клас по італійським пастам для інших кухарів із закладів міста. Далі планую тільки розвиватися в цьому.”
Ми ж можемо вболівати за нашого земляка. Можливо, саме він — переможець 12 сезону? Адже поки шоу триває, тож ім’я найкращого — таємниця.
Фото зі сторінки Олександра Козярчука в Інстаграм.
Категорія: Новини > Новини Рівного
Автор: Спеціально для OGO.ua Переглядів: 1130новини Рівного, Рівне, рівнняи, мастер-шеф, змагання, олександр козярчук, СТБ
Інші статті рубрики:
На Рівненщині чоловіка засудили до ув'язнення за насильство над родиною
На Рівненщині чоловік отримав 1 рік і 2 місяці позбавлення волі за систематичне насильство над дружиною та неповнолітньою донькою.
переглядів: 75
Яку погоду чекати на Рівненщині 26 листопада
На Рівненщині 26 листопада очікується хмарна погода з проясненнями.
переглядів: 83
У Рівненській області дві громади приєдналися до Православної Церкви України
24 листопада в селі Мирне та Тихе Малолюбашанської громади відбулося голосування щодо переходу до ПЦУ.
переглядів: 224
У Рівному на місці недобудови зведуть сучасний житлово-торговельний комплекс з бізнес-центром
У Рівному планують провести реконструкцію старого, занедбаного недобудованого спортивного комплексу.
переглядів: 171
Де на Рівненщині з'являться реабілітаційні відділення
У Березнівській, Костопільській та Сарненській лікарнях активно готуються до відкриття реабілітаційних відділень.
переглядів: 137