Ми у Facebook
29.10.2023, 11:00

54-річного Метью Перрі, зірку серіалу «Друзі» знайшли мертвим у джакузі

У суботу, 28 жовтня, зірку серіалу «Друзі» знайшли мертвим.

Актора Метью Перрі знайшли мертвим у його будинку в Лос-Анджелесі в гідромасажній ванні.

Зазначається, що в нього констатували зупинку серця, при цьому ані наркотичних речовин, ані слідів насилля не виявлено, пише Los Angeles Time, посилаючись на відомості джерел у правоохоронних органах.

Причина смерті Перрі буде відома пізніше, триває розслідування. За відомостями TMZ, джерела у правоохоронних повідомили, що актор "схоже, потонув".

"Нам розповіли, що Метью повернувся додому десь вранці..., і незабаром після цього він відправив свого помічника на доручення. Нам сказали, що коли асистент повернувся приблизно через дві години, він побачив, що Метью не відповідає ... і подзвонив у 911... Наші джерела кажуть, що перші служби швидкого реагування прибули на виклик через зупинку серця. Незрозуміло, де саме це сталося", - йдеться у матеріалі.

Довідка:

Меттью Перрі народився 19 серпня 1969 року в місті Уільямстаун, розташованому в американському штаті Массачусетс. Свою кар'єру в голлівудському кіно почав у середині 80-х років, але найвизначнішим досягненням стала його роль Чендлера Бінга у культовому ситкомі «Друзі» (з 1994 до 2004 року знято 236 серій).

Відомий своєю гумористичною майстерністю, Перрі здобув популярність як неперевершений комедійний актор. Знімався у кіно та брав участь у низці телепроектів.

У актора були проблеми з наркотиками. У жовтні минулого року у журналі People було опубліковано інтерв'ю Перрі, у якому він розповів, що ледь не помер від передозування - був у комі два тижні під наглядом лікарів. Він також розповів, що через розрив товстої кишки переніс майже півтора десятка операцій.

Фанатам Перрі буде цікава його книга «Друзі, коханки і велика халепа», де актор дуже відверто розповідає про своє життя, роботу та боротьбу із залежностями.








На правах реклами